Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Aina joskus joku kysyy, miksi ei kukaan tule suomesta kylään. Ymmärrän hyvin, että esimerkiksi Saksalaisilla kävi paljon kavereita ja sukulaisia kylässä, sillä sieltä on kovin helppo tänne pohjoiseen Italiaan matkustaa. On vähän eri asia mielestäni, jos matkan voi tehdä junalla, tai omalla autolla edullisesti, kun taas Suomesta tullessa lennot ovat lähes poikkeuksetta muutaman sadan euron edes-takaisin.

Vaikka se välillä onkin surettanut, että ei niitä vieraita ole ollut, ymmärrän hyvin opiskelevia ystäviäni, jotka kerran vuodessa lomalle lähtiessään, valitsevat mieluummin sen hiekkarannan rakkautensa kanssa. Mutta onhan Italian elämää vielä viikko jäljellä, parempi myöhäänn kuin ei milloinkaan..tänään tulee veljet kylään!

 

polyvore

Seuraavaan tiistaihin asti kestitsen veljiäni, joille olen vuokrannu keskustasta pienen asunnon. Suunnitelmissa on vierailla Milanossa, Venetsiassa ja Veronassa vierailun aikana. Tietenkin myös Padova kolutaan läpi, syödään hyvää Italialaista ruokaa ja järjestetään vapun kunniaksi kunnon illallinen. Ja ehkä vähän ihanempaa tästä tekee myös se, että osa tavaraoistani tietenkin mahtuu veljien mukana suomeen, heh!

 

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...