Viimeinen viikonloppu

Ladataan...
Pieni Seikkailu

Jotenkin koko ajan ajattelen, että viimeinen perjantaina, viimeinen launtain..viimeinen viikonloppu. Ei saisi, sillä se kuullostaa niin paljon surullisemmalta, kuin viimeinen perjantai toistaiseksi. Oli mikä oli, tämä viikonloppu on ollut aurinkoinen, lämpöä on ollut lähemmäs 30 astetta ja seura on ollut mitä mahtavinta.

 

Milanon reissusta toivuttuamme, kiertelimme eilen pitkin kaupunkia ja kokkailimme illalla kasan pizzoja. Tänään oli Venetsia päivä, jonka lopulta jätin väliin ja lähetin veljet kaksin matkaan. Hyvin se oli onneksi sujunut, ja me saimme nauttia toisistamme vielä yhden sunnuntain ennen pidempää eroa. En osaa jotenkin ajatella muuta kuin lähtöä, ja se lamauttaa niin paljon aikaa kaikelta ihanalta mihin olisi vielä aikaa.

 

Huomenna valmistelen vappua, ja illalla nautin veljieni viimeisestä illasta ja suuresta illallisesta parhaassa seurassa. Suomessakin pitäisi useammin kokoontua yhdessä saman pöydän ääreen, ei siihen mielestäni tarvita aina kalenterin juhlia syyksi. Nauti sunnuntai-illasta, minä käperryn tilapäisesti sängyksi kyhätylle sohvalle rakkauden kainaloon ja nukahdan onnellisena ennen elokuvan loppua!

Share
Ladataan...

Kommentoi

Ladataan...