Ladataan...
Pieniä toiveita

Hei vaan täältä hiljaiselon keskeltä! 

 

Postauksen otsikko sen kertoo - elämässä tuntuu alkaneen uusi aikakausi. Olemme hakeutuneet lapsettomuustutkimuksiin, joka omassa mielessäni tuntuu uudelta alulta - siltä, että lapsen saamiseen liittyvät ongelmat eivät ole enää pelkästään omissa käsissä. 

 

Viimeksi, kun tutkimuksiin hakeuduimme puolitoista vuotta sitten, emme päässeet edes aloittamaan kun olinkin yllättäen raskaana. Tällöin hoitaja, jolle tutkimusten keskeyttämisestä soitin kertoi, että lähetteemme voidaan avata uudelleen mikäli raskaudessa huonosti käy - niinkuin kävikin. Tuolloin emme kuitenkaan tutkimuksiin uudestaan hakeutuneet, vaan päätimme odottaa vuoden keskenmenosta, kuten keskenmenoni hoitanut lääkäri meitä kehotti tekemään. 

 

Nyt siis keskenmenosta on jo reipas vuosi (toive lapsesta kolme vuotta), ja asiat on jälleen saatu alulle. Mies on jo käynyt oman näytteensä antamassa, ja yhteiselle ensikäynnille odotamme aikaa jonka pitäisi elo-syyskuussa tulla. 

 

Uusi alku tuntuu hyvältä. 

Ladataan...
Pieniä toiveita

Hei pitkästä aikaa!

 

Blogi on ollut nyt pitkän aikaa tauolla, lähinnä nyt oman mielenterveyden takia. En ole Lilyssä käynyt aikoihin lukemassa muidenkaan postauksia - jos nyt suoraan sanon - kateuden takia.

 

Todella moni seuraamani lapsettomuutta käsittelevä blogi on muuttunut raskaus- ja äitiysblogiksi omani pysyessä tiukasti saman vanhan aiheen äärellä. 

 

Älkää ymmärtäkö väärin - missään tapauksessa toisten onni ei ole minulta pois enkä tahdo vaikuttaa katkeralta. Vauvauutisia on nyt putkahdellut niin monelta suunnalta sekä netissä että tuttavapiirissä, että tekee vain mieli vetää peitto korviin ja unohtaa koko muu maailma. 

 

Toki jotain positiivista täältäkin suunnalta löytyy - kolmessa perättäisessä kierrossa olen löytänyt ovulaation ja testillä sen todentanut. 

 

Realistisin mielin jatkan vuotta 2018. 

 

-M 

Ladataan...
Pieniä toiveita

Elämä täällä rullaa samaa rataa, ei toivoakaan raskaudesta. Niin tai toivoa on paljonkin, mutta siihen se sitten jääkin. Kierto on mulla onneksi suht tasaisena pysynyt, muutamien päivien heitolla. Ovulaatiota olen koittanut testailla parin kierron ajan, mutta en ole kertaakaan sitä onnistunut löytämään. Luulenkin, tai oikeastaan alan olla hyvin varma, että ovulaatiota ei minulla joka kierrossa tapahdu. Viime helmikuussa tapahtunut raskautuminen oli onnenpotku, jolloin kaikki mahdolliset tähdet olivat oikeassa asennossa. 

 

Siispä suunnitelma on seuraavanlainen; 

soitan vuodenvaihteen jälkeen lapsettomuuspolille, ja pyydän lähetteemme uudelleenavaamista. Kun maaliskuussa polille soittelin ja raskaushuuruissani pyysin ottamaan meidät pois jonosta, minulle sanottiin että pahimman tilanteen sattuessa emme uudelleen enää jonoon joudu. Tutkimukset saataisiin siis toivon mukaan suht nopeasti käyntiin. 

 

Tämän vuoden puolella en aio enää asiaa murehtia, vaan koetan suunnata kaiken energiani ah-niin-rakkaaseen jouluun <3

Pages