Ladataan...

Olen niin ylpeä itsestäni. Sain nimittäin ihan jo tässä alkuvuodesta, tammikuun aikana hoidettua valtavasti valvottaneen velvollisuuden pois alta... Nimittäin hammaslääkärikäynnit on nyt takanapäin ja kaksi vuotta saa taas harjata ennen kuin on mentävä tarkastukseen. Ja miksi sitten olen erityisen ylpeä tästä saavutuksesta, joka varmasti monelle on perusrutiini?

Ylpeyteeni on kaksi syytä! Ensinnäkin, sain aivan itse aikaiseksi varata ajan ja vieläpä ilman mitään akuuttia syytä, tuli siis vain sellainen olo että nyt olisi hyvä taas käydä näyttämässä purukalustoa ammattilaiselle. Ja toinen syy ylpeydelleni on se, että sain mentyä molempina varattuina aikoina paikalle, enkä keksinyt mitään tekosyitä. Tekosyyt ovat hammaslääkäripelkoiselle pikkujuttu, en edes kehtaa myöntää millaisia ajatuksia mielessä kävi, mutta pidin kuitenkin pään kylmänä ja menin.

Ensimmäisellä kerralla oli vain perustarkastus, jonka perusteella paikattiin yksi alustava reikä toisella kerralla. Olin jopa niin jämäkkänä liikkeellä paikkauskerralla, että päätin selvitä ilman puudutusta. Ja selvisinkin, vaikka kyllä se sattui ja oli ilkeän tuntuista, mutta muistaapa taas sen tosiasian, että jokainen saa vain yhdet hampaat ja niistä kannattaa pitää huolta. Jo ihan vain senkin takia, että tästä perustarkastuksesta ja pienestä reiästä, sekä hammaskivenpoistosta sai kuitata 120€ julkiselle terveydenhuollolle...

Muistaa taas myös lankailla ja purskutella suuvettä. Olen yrittänyt tottua näihin rutiineihin jo hetkisen, perus harjaaminen nyt on aina ollut selvä. Lankaaminen vaan on niin pirun vaikeaa ja kaikki suuvedet maistuvat hirveiltä! :D

Cocis jää nyt vähän vähemmälle... se on oikeastaan mun suulle se pahin vihollinen, karkkia tms. ei nyt tule juuri syötyäkään. Mutta coca-cola... sitä voisi juoda vaikka jatkuvasti!

Menkää hammaslääkärille ennen kuin on oikeasti joku syy, jää paljon parempi mieli. Tässä on koko päivän ollut hymy herkässä kun on kivi tippunut sydämmeltä ja hiukan suustakin! :D

Suu hellänä ja hammasterveystietoisena on hyvä haaveilla näistä herkuista...

Ladataan...

Ladataan...

Syksymmällä meidän makuuhuone koki muodonmuutoksen. Oikeastaan kaikki meni vaihtoon sänkyä ja pöytiä lukuunottamatta. Vaihdoin siis melkein kaikki koristetyynyt, hankin nuo suuremmat tyynyt lisäksi, lakanat ja päiväpeitto tuli uusittua sekä lamput vaihdettua. Myös ensimmäiset taulut tuli hommattua ja myöhemmin seinään saatiin myös tauluhylly, koska ei ollut kauhean tukeva ratkaisu vain laskea taulut tuon päädyn päälle... Myös uusi matto toi kaivattua uutta ja freesimpää ilmettä.

Taulut ovat Deseniolta, matto, lakanat, koristetyynyt ja päälliset H&M:ltä sekä lamput ja tauluhylly Ikeasta.

Mutta, aika pienellä budjetilla selvisin. Sain myös vanhasta päiväpeitosta ja lampuista kirpparilta rahaa. Olen aika usein sellainen, että jos jotakin asiaa tai esinettä on kaksin kappalein, kuten nyt päiväpeitto ja yölamput, ja tiedän etten käytä kuin toisia, myyn samantien vanhat pois nurkista. Erityisen ripeä myymään olen silloin kun olen johonkin asiaan tarpeeksi kyllästynyt, kuten nyt olin päiväpeittoon ja lamppuihin.

Pienillä muutoksilla saa ihmeitä aikaan, pelkillä tekstiileillä ja muutamalla taululla päästiin jo paljon freesimpään ilmeeseen. Harmiksi en tajunnut ottaa -ennen-kuvia...

 

Ladataan...

Ladataan...

Olohuoneen sisustus on pysynyt pitkin talvea todella samanlaisena kuin mitä se oli syksylläkin! Joulu nyt ehkä oli kuusineen ja kultaisine yksityiskohtineen poikkeus. Ja miksikäs sitä hyviä elementtejä vaihtamaan jos niistä tykkää? Täytyy tosin kyllä myöntää, että tuo pikkukasvi on saanut vähän elämisen merkkejä tässä viime viikkoina joten saattaa olla, että hän poistuu keskuudestamme piakkoin...

Festivon kynttilänjalat ovat löytäneet uuden paikkansa olohuoneen isolta pöydältä ja uudet kynttilät ovat ostoslistalla kun menin polttamaan kaikki nuo kruunukynttilät joulun aikana. Festivot ovat siitä kummallinen kokonaisuus, että vanhempieni luona asuessani en voinut sietää noita rumiluksia ja nyt en luopuisi niistä lainkaan... Niin se mieli vaan muuttuu!

Katsotaan jos näin keväällä uskaltaisin pienen väripläjäyksen päästää valloilleen olkkarissa... Kovasti suurissa haaveissa pyörii esimerkiksi keltaiset marimekon lokkiverhot ja jotkut kivat tyynynpäälliset noiden hyvin palvelleiden mustien kaveriksi. Ja ehkä muutama kasvi lisää hehhee!?

Tänään oli niin keväinen sää eilisen lumituiskun jäljiltä, että tuli selailtua sisustusblogeja oikein urakalla. Ja sehän se onkin parasta lääkettä kauheaan sisustuskuumeeseen... vai onko?

Ladataan...

Pages