Ladataan...

Sain synttärilahjaksi lahjakortin Rauman Sisustusideaan. Osasin oikeille ihmisille esittää vinkkiä hieman kiertokautta, että olisi kiva päästä käymään kyseisessä liikkeessä. Ja toiveenihan toteutui!

Päätin jo kauan sitten, että nuo kulhot haluan. Hopeinen teksti oli aika varma valinta, vaikka kyllä se kultainenkin kävi mielessä. Toisaalta tiedostan, että kultaiseen kyllästyn varmasti helpommin ja hopea on neutraalimpi valinta.

Lexingtonin käsipyyhkeitä meillä on jo ruskeat ja WC:n harmaan värityksen takia valitsin nyt harmaat. Mielestäni nuo pyyhkeet ovat hyvälaatuisia ja sopivan kokoisia, sekä kivoja siitä, että niiden ripustuslenkki on pyyhkeen lyhyellä sivulla ja tuo logo näkyy kivasti kun sen ripustaa vessan seinälle. Kovin oleellisia yksityiskohtia siis...!

Meidän keittiö yrittää muuntua talvea kohti mustaksi ja oikeastaan enää puuttuu verhot, koska vihdoin tiskirätti ja keittiöpyyhe ovat mieleisen näköiset, mieluista materiaalia ja ennen kaikkea oikean väriset! On ollut uskomattoman vaikea löytää mustaa tiskirättiä. Siis ihan kokonaan täysin mustaa ilman mitään kuvioita. Luin myös yhdestä blogista hyviä arvosteluita tästä kyseisestä rätistä. Se on ekologinen ja kestävä, koska kestää pesun koneessa ja on siis aina pesun jälkeen kuin uusi rätti. Myös kivaa keittiöpyyhettä on ollut vaikea löytää. Tykkään nimittäin nimenomaan frotee-kankaasta keittiöpyyhkeenä, en sellaisesta pellavakankaasta esimerkiksi. Mielestäni se on liian ohutta.

Kulhot pääsi heti aitiopaikalle olohuoneen vitriiniin. Rätti ja keittiöpyyhe odottelevat verhoja kaverikseen ja käsipyyhkeet edellisten käytössä olevien pesuvuoroa. 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Silkka heräteostos, tai ainakin puoliksi...

Olin suunnitellut ostavani noille kolmelle pesuaineelle pienen mustan metallisen korin keittiöön. Nuo kierivät aina siellä täällä ja pöytää pyyhkiessä saa nostella yhtä sun toista. Ajattelin, että kun ne olisivat sievästi korissa, ne näyttäisi kivalle ja siivous helpottuisi. Noh, kori on nyt hieman isompi kuin alunperin suunnittelin ja myös tavaraa kertyi enemmän kuin piti...

Onhan tämä kyllä ihan kiva yksityiskohta keittiössä, jossa en täysin rinnoin rakasta valittuja pintamateriaaleja. Toisaalta, asumme vuokrakodissa, ei siis ole varaa saatika mahdollisuutta lähteä remppaamaan keittiötä. Yritetään siis pienillä yksityiskohdilla luoda parempaa tunnelmaa keittiöön.

 

Tein myös noihin jokaiseen pienet nimikyltit sellaisella tekstikoneella. Jotenkin sopii tuohon tyyliin, vaikka olisihan ne ehkä ilmankin tunnistanut! :)

Share
Ladataan...

Ladataan...

Jotenkin tää syksy on sisustuksellisesti ollut todella vauhdikasta! Me muutettiin tähän kämppään jo toukokuun alun paikkeilla ja silloin sisustettiin vanhalta kämpältä tulleilla tavaroilla ja tekstiileillä. Sohvaa, pöytää ja muuta semmoista pakollista ostettiin, mutta se "viimeinen silaus" jäi puuttumaan. Ja oikeestaan koko kesä meni siinä sivussa, ei mitään ihmeellistä tapahtunut kotona. Mutta huhheijaa, kun mulla oli viikon kesäloma. Johan sitä tuli hommattua kaikenlaista ja sisusteltua tätä kämppää jos jonkinmoisesti! Täytyy näitä postauksia kirjoitella useampi, muuten tästä tulis aivan liian pitkä!

Tässä postauksessa on ns. "uutta ja vanhaa" mustaa metallista yksityiskohtaa, kuvien alla on tarkemmin mistä tavarat on hankittu. Sivupöytähässäkkä tuli ostettua jo alkukesästä, mutta vähän jäi sivummalle koko kesäksi. Oikeastaan nyt on vasta tullut ihasteltua miten ihanasti se meille sopii ja laitettua viltitkin nätisti tuonne sisälle. Kukkajalka tuli ostettua tässä lähiviikkoina, oisko ollu viime viikolla?

Kukkajalan tarina onkin sitten se perinteinen sisustustarina mulle. Koko kesän mietin tuota kohtaa meidän asunnossa, että kyllä se jotain vaatii. No, sitten tuo palmuvehka kasvoi niin hulluna kesän aikana, että siitä tuli ihan liian iso lipaston päälle ja se oli pakko siirtää pois ja tilaa oli vain tuossa. Ilman jalkaa se oli liian pieni tuohon, joten mietin, että kyllä se jonkun kukkajalan vaatii. Sain sitten päähäni vision siitä, millaisen kukkajalan haluan.  Ja eikös sitten samantien yhdellä Facebookin sisustussivulla tullut tuo kyseinen jalka vastaan ja sehän oli aivan pakko hakea samantien.

Musta metallikoripöytä puukannella, LAHJA JA SISUSTUS VANILLA KY, Laitila, 39,90€

Musta metallinen kukkajalka, PLANTAGEN, 29,90€

Lisäksi musta metalli on kietonut meidät pikkusormensa ympäri myös kun on kyse valaisimesta... Olkkari on ollut vailla lamppuja koko kesän ja nyt kukkajalan ja koripöydän innoittamana ostettiin myös mustaa metallia oleva riippuva valaisin. Valaisimesta tulee postaus kunhan hänet saadaan ensin kattoon. Tilanne vaatii sähkömiestä! :) Vain ja ainoastaan siksi, että minä vaadin. Manuhan ne tuonne kattoon kyllä saisi, mutta mun hermot ei kestä, eikä musta ois oikein apuakaan... 

Huomasin tuossa myös, että mun metallivillitys ei ulotu vain olkkariin, myös keittiöön on rantautunut yksi kori... Onkos muita, jotka ovat hurahtaneet erilaisiin metallisiin juttuihin sisustuksessa?

Share
Ladataan...

Pages