Ladataan...

Oiskohan aivan ensimmäin meikkipostaus mun bloggaushistoriassa? Taitaa olla!

Innostuin tänä kesänä meikeistä aikalailla ja kommenttia hullaantumisesta on tullut niin Manulta kuin vanhemmiltakin. Milloin on kommentoitu sen hetkisiä meikkejä kasvoilla tai sitä kun kuljen silmät naulittuina kännykän näyttöön kun katson tutoriaaleja youtubesta. Kokeilemalla olen edennnyt tähän pisteeseen ja tässä kuvia sunnuntaisesta "kotilookista". (kotilook nimenomaan siksi, etten kyllä kotoa poistunut sen jälkeen kun olin meikannut...) Meikissä meni noin 30 min ja kuvailussa varmaan sama! :D Kauhea homma saada edes muutama tyydyttävä kuva. 

Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen siihen nähden miten vähän olen oikeasti tän tapasia meikkejä itselleni värkkäillyt. Harmikseni ilta eteni niin nopeesti, että luonnonvalo loppui enkä ehtinyt kuvailemaan itse meikkejä tai siveltimiä joita käytin... :( Eli erikseen on tulossa postaus miten ja millä toteutin tämän lookin. :)

Ja tosiaan parissa kuukaudessa tämä meikkikuume nousi aivan kattoon! Olen kuolannut ties mitä tuotteita ja muutamia haaveita toteuttanut, mm. ostanut muutamat Sigman siveltimet. Niistä tulossa lisää mielipiteitä ja höpöttelyä. :)

Share
Ladataan...

Ladataan...

Tehtävä kuulostaa mahdottomalta... Ja ihan loppuun asti se siltä myös tuntui. Lopputulos on kuitenkin todellinen positiivinen yllätys! Lue alta miten mä onnistuin ja kokeile ihmeessä itse jos omat conssisi ovat pesun tarpeessa! :)

Tässä siis alkutilanne. Olin todellakin varma, ettei näistä enää valkoisia saa. Juhannus ja muutenkin kova elämä on näitä tänä keväänä ostettuja yksilöitä verottaneet, mutta päätin kuitenkin, etten anna periksi ja ryhdyn operaatioon.

Ihan ensimmäisenä poistin siis nauhat ja tuskailin niidenkin kuntoa. Myös tuo metallista irronnut väri mietitytti. Tuskin ikinä lähtee pois... (tässä kuvassa näkyy jo ero kumiosien välillä, vasemmalla ihmesienellä hinkattu ja oikealla alkuperäinen likainen... Olin liian innokas pesuoperaatiossa, että olisin saanut loogiset kuvat oikeassa järjestyksessä!)

Laitoin nauhat siis likoamaan astiaan tuon dr. Beckmanin valkaisuaineen kanssa. Reippaasti vaan tuota jauhetta lämpimään veteen ja annoin nauhojen liota noin puoli tuntia. Tuo valkaisujauhe minulta löytyi kaapista jo valmiina, maksaa muistaakseni noin 5-6€? Lopuksi vielä puristelin ja pyörittelin nauhoja ja huuhtelin lämpimällä vedellä ennen kuin laitoin kuivumaan. Vesi, jota kaadoin astiasta pois oli todella tummaa, eli kyllä noista jotain irtosi. Nauhat oli niin valkoiset, etten enää niitä viitsinyt koneeseen laittaakaan...

Sitten aloitin kenkien työstön aluksi hinkkaamalla ihmesienellä kaikki kumiset osat. Ja on tuo ihme tavaraa! Kaikki lika lähti ja hyvin tuosta kärjen röpelöisestäkin osasta! :)

Sitten vaan kengät likoamaan lämpimään veteen tuon valkaisujauheen kanssa. Oli siinä paketissa annosteluohjekin, mutta nakkasin vaan mielestäni sopivan määrän vatiin! :) Liian kuumaa vettä ei kannata käyttää, itse ainakin pelkäsin noiden liimausten puolesta, ettei ne kärsisi. Hiukan juuriharjalla hinkkasin pahimpia kohtia. Annoin kenkien liota noin tunnin verran tuolla.

Seuraavaksi heitin kengät ison pyyhkeen kanssa pesukoneeseen noin tunnin kestävään kolmen kympin ohjelmaan ja laitoin mukaan myös tätä Serton pesuainetta ja paketin ohjeen mukaan valkaisujauhetta. Pyyhkeen laitoin koneeseen siksi, ettei kuuluisi niin kauhea kolina pesun aikana.

Ja sitten siihen parhaimpaan osioon pesuoperaatiossa! Nimittäin voitte vain kuvitella sen tunteen kun nostatte pesukoneesta kengät ja lopputuloksena on ehjät kengät, jotka näyttävät tältä...

Siis olen niin onnellinen lopputuloksesta! Näistä tuli kuin uudet! <3

(tämä ei ole maksettu yhteistyö Serton tai dr. Beckmannin kanssa)

Conssit on siis pelastettavissa! Onko jollakulla samoja positiivisia kokemuksia conssien pesusta? Toivoa siis ainakin minun mielestäni on, vaikka ne enemmän olisivat ruskeat kuin valkoiset! Kelpaa taas loppukesä painella tossuilla menemään, tai ainakin niin kauan kunnes tilanne on taas sama kuin alussa! ;)

Share
Ladataan...

Ladataan...

Jeij! Huhtikuu!

Huhtikuu on mulle virallisesti kevään varmin merkki. Ja aika ihania kevätilmoja tässä on ollutkin. Ajattelin nyt esitellä teille kaksi lempparipalettia mun meikkikokoelmasta. Toinen on NYXin Highlight & Contour Pro Palette ja toinen The Balmin Nude Dude luomiväripaletti.

Nyxin palettia olen käyttänyt jo pidemmän aikaa ja todennut sen ihan hyväksi perus varjostus- ja korostuspaletiksi. Toisaalta muutamat sävyt jäävät käyttämättä, ehkä kesällä löydän enemmän käyttöä tummemmille väreille. Nude Dude taas on aika uusi tuttavuus, nyt noin kuukauden ollut käytössä. Ehkä hieman harjoittelua vielä kaipaan silmämeikkien tekoon, mutta tuo on oikein hyvä paletti siihen harjoitteluunkin. Sävyt ovat aika turvallisia ja neutraaleita, hyvin blendattavissa. Ehkä jopa joskus olen niin tyytyväinen lopputulokseen, että laitan meikistä kuvaa tännekin!

Käytän eniten ylärivistä aivan vasemmalla olevinta korostusväriä. Se toimii highlihterina oikein hyvin. Joskus sitä tulee käytettyä silmämeikissäkin silmän sisänurkkaan ja korostuksena kulmaluullekin.

Alarivistä käytän vaihtelevasti kaikkia muita paitsi aivan oikealla olevinta, se on hieman liian tumma. Sekottelen vähän fiiliksen mukaan noita kolmea, millaisen lopputuloksen sitten haluankin.

Loppujen lopuksi meikkaan aika vähän, aina silloin kun arkena viitsin ja jaksan ja sitten vähän enemmän juhliin. Olen haaveillut esimerkiksi Anastasian contour kitistä ja Balmin yhdestä korostuspuuterista, mutta olen päättänyt, että tällä meikkaamisella, saan luvan käyttää tuon Nyxin loppuun ensin, ennen kuin teen uusia hankintoja. Tämä on kyllä ollut ihan hyvä, tykkään paletista.

 

Sitten on vuorossa The Balmin Nude Dude luomiväripaletti. Pitkän harkinnan jälkeen ostin tämän Cocopandan alesta ja se oli silloin noin puoleen hintaan. Päätin, että tässä on ne sävyt, jotka juuri nyt tarvitsen, enkä osta uusia paletteja ennen kuin olen päässyt tämän kanssa kunnolla eteenpäin ja varmemmaksi silmämeikin tekijäksi. Sävyt ovat ihania ja monipuoliset, vaikka ovatkin aika lähellä toisiaan. Lemppareiksi valikoituivat Funny ja Fit.

Sävyt ovat tosi pigmenttisiä, mutta olen huomannut myös, että pohjustus on silti tärkeä värien häivytyksen ja kauniin kerrostamisen takia. Olen tuijottanut youtubesta varmaan sata tuntia luomiväritutoriaaleja, mutta silti omissa taidoissa on vielä hiottavaa paljon! :)

Onko muilla käytössä samoja paletteja? Mitä olette tykänneet näistä? Saa linkata omia postauksia, olen todella kiinnostunut lukemaan! :)

Share
Ladataan...

Pages