Ladataan...

Voisiko tuo ulkoilma pikkuhiljaa lämmetä!? Katuhiekat saisi puhdistaa ja kuivat kelit alkaa! Ja miksi? No siksi, että mulla on ihka uudet Converset. Ja vitivalkoiset vieläpä, vielä...

Viime parin kanssa jaksoin yhden puhdistus- ja pesukerran käydä läpi. Itseasiassa niistä tuli tosi hyvät, mutta kangas kengän sisältä oli loppu. Omistin kahdet käytetyt valkoiset conssit, korkea- ja matalavartiset. Päätin, että uusia en osta, ennen kuin vanhoista pääsen eroon. Myin ne facekirpparilla ja sain 40€ yhteensä, joten uudet kengät vaati enää kympin mun budjetista ja päätin, että nyt on aika kotiuttaa uudet kengät kevättä ja kesää varten. Vanhoilla tuli käveltyä koko viime kesä, joten luottokengät tulee näistäkin yksilöistä.

Nyt täällä sitten malttamattomana hypistelen näitä. Vielä en raaski ulkona tepastella, koska kura tarttuu varmasti.

Onko joku muu materialismionnellisuuden huipulla näin kevään kynnyksellä? :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...

Tässä se on! Mun uusi pikkumusta! Löysin tämän Zalandon alesta (ehkä lievä heräteostos,joka täyttää kuitenkin tarpeen), hinnaksi jäi päälle parikymppiä kun alkuperäinen hinta oli päälle neljäkymppiä. (Ei siis huono alennus...)

Olen vähänaikaa ettinyt tällaista pientä baari-/juhlalaukkua, joka sopii niin haalareiden kuin juhlamekonkin kanssa. (Tai ainakin voin kuvitella etsineeni, niin tämä on vähemmän heräteostos.) Kultainen hihna tekee juhlavuutta, mutta muuten yksinkertainen ulkoasu hillitsee kokonaisuutta. Olen huono käyttämään koruja, joten tämä kultainen hihna on mukava lisä asuun kuin asuun.

Olen sivusta seurannut, miten erilaiset karvapallot on seilailleet edestakaisin avaimenperiä, laukkuja ja jopa tennareita. Ikinä eivät ole kuitenkaan mun kaappiini ennen tätä päivää päässeet. En tiedä mikä siinä on, mutta toi musta pallero tuossa vetoketjussa on täydellinen!

Luulin aiemmin, etten ole yhtään kullan ystävä. Ainoa kultainen koru mulla on rippiristi ja ainut kellokin on ruusukultainen, vähän sinne päin siis. Tämä pikkulaukku teki kuitenkin syvän vaikutuksen ja se oli pakko ostaa. Onneksi hihnan saa irti, joten jos alkaa liika kulta haittaamaan, voi hetkeksi laittaa jonkun muun hihnan tilalle. Laukku on esimerkiksi baarireissuille juuri sopivan kokoinen, edellinen laukku on ollut hieman liian iso mielestäni. (Taas yksi hyvä syy kuvitella, että todella tarvitsen tätä!)

Tuo pinnan tikkaus on ihana. En tiedä miksi, mutta rakaistuin siihenkin kovasti. Odotan jo innolla seuraavaa tilaisuutta, jossa pääsisin tätä ulkoiluttamaan, harmiksi on koululaukuksi hieman liian pieni! :D

Share
Ladataan...

Ladataan...

Heips ja ihanaa perjantaita!

Kun on viimeaikoina kirjoitellut kaikenlaista hieman syvällisempää, niin ajattelin välillä höpötellä vähän kevyempää aihetta. Ja aihe liittyy tietysti mun viimeaikojen lemppariaiheeseen eli meikkeihin! (On tullut taas selailtua ehkä liikaakin Facessa NSB:tä...)

Olen lueskellut paljon postauksia huippuhyvistä meikeistä ja superhyvistä löydöistä, mutta myös niistä hutiostoksista. Ajattelin nyt itsekin hiukan tutkiskella omaa meikkiarsenaalia ja koota kolme tuotetta, joita en ostaisi uudelleen ja tietysti hieman myös perustella, että miksi en ostaisi.

 

 

Ensimmäisenä mieleen tuli Make Up Storen Cover all mix

Tämän bongasin joskus Uino Ainon meikkivideolta ja päätin, ettei muuta hyvää tuotetta voi olla mun silmänalusille. Kärsin siis todella tummista silmänalusista ja niiden peittämisen kanssa olen enemmän ja vähemmän paininut. Ja muistan vielä, miten ostaessani tuotetta, päätin etten anna asian pissiä huonon siveltimen takia, joten ostin myös Make Up Storen siveltimen tähän tarkoitukseen. Noh, hetken kokeilun jälkeen huomasin, että ainakaan mun talvi-iholle tuote ei sovi millään tavalla. Mulle myöskin tuo keskimmäinen väri on turha, koska mulla ei ole peitettäviä näppylöitä juuri koskaan. Kesällä tuote vielä kutakuinkin meni meikkivoiteen alla, mutta nyt on jäänyt käyttämättä. Katsotaan tulisiko taas uudelleen kesän myötä käyttöön. En ostaisi uudelleen, koska oli aika hintava ja koostumus on mun iholle väärä. (Yllätys yllätys, nykyään mun tummat silmänaluset pelastaa Essencen peiteväri...nestemäisenä tietenkin.)

 

 

 

Toinen hutiostos tuli tehtyä tässä ihan lähiaikoina ja se on NYXin Badunkadunk ripsari

Harja on täydellinen, mutta koostumus ei sovi mun ripsille. Harja erottelee ja tekee ripsistä pitkät, mutta ne vaan jostain syystä suoristuu aina ripsarin käytön jälkeen. Harja ei kuitenkaan laita liikaa ripsaria kerralla, koska toinen käyttämäni Oriflamen ripsari laittaa ripsaria kerralla enemmän, mutta ei suorista. En siis vain jotenkin tykkää tuotteesta, koska ripset suoristuvat. Tekee kyllä siis mitä lupaa, mutta miinuspuolena on että ripset ei pysy taivutettuna. Ripsaria on myös vaikea pestä pois ihan meikinpoistoaineellakin ja tuntuu, että silmät jäävät suttuisiksi. En siis näistä syistä ostaisi uudelleen.

(Erityisplussaa täytyy kuitenkin antaa Cruelty free -merkinnästä.)

 

 

 

Kolmas hutiostos täytyi kaivaa laatikon pohjalta, se on siis ollut kauaa poissa silmistä. Ja tämä ostos oli Real Techniques Silicone liner brush.

Yksinkertaisesti en vain saa tällä minkäänlaista siedettävää jälkeä aikaiseksi. Voi tietty johtua siitä, että olen älyttömän huono tekemään rajauksia, mutta jotenkin tämä sivellin tekee siitä vielä hankalampaa. Ostin kokeiluun toisen rajaussiveltimen ja samalla rajaustuotteella saan kuitenkin vähän parempaa jälkeä aikaseksi kuin tällä, joten syy ei kokonaan kuitenkaan ole mun. Myyntiin siis menee, ei ollut mun juttu.

Onko teillä postauksia teidän hutiostoksista? Saa linkata. Ja löytyykö mun listalta jonkun lemppari- ja luottotuotteita? :)

 

Share
Ladataan...

Pages