Ladataan...

Jeij! Huhtikuu!

Huhtikuu on mulle virallisesti kevään varmin merkki. Ja aika ihania kevätilmoja tässä on ollutkin. Ajattelin nyt esitellä teille kaksi lempparipalettia mun meikkikokoelmasta. Toinen on NYXin Highlight & Contour Pro Palette ja toinen The Balmin Nude Dude luomiväripaletti.

Nyxin palettia olen käyttänyt jo pidemmän aikaa ja todennut sen ihan hyväksi perus varjostus- ja korostuspaletiksi. Toisaalta muutamat sävyt jäävät käyttämättä, ehkä kesällä löydän enemmän käyttöä tummemmille väreille. Nude Dude taas on aika uusi tuttavuus, nyt noin kuukauden ollut käytössä. Ehkä hieman harjoittelua vielä kaipaan silmämeikkien tekoon, mutta tuo on oikein hyvä paletti siihen harjoitteluunkin. Sävyt ovat aika turvallisia ja neutraaleita, hyvin blendattavissa. Ehkä jopa joskus olen niin tyytyväinen lopputulokseen, että laitan meikistä kuvaa tännekin!

Käytän eniten ylärivistä aivan vasemmalla olevinta korostusväriä. Se toimii highlihterina oikein hyvin. Joskus sitä tulee käytettyä silmämeikissäkin silmän sisänurkkaan ja korostuksena kulmaluullekin.

Alarivistä käytän vaihtelevasti kaikkia muita paitsi aivan oikealla olevinta, se on hieman liian tumma. Sekottelen vähän fiiliksen mukaan noita kolmea, millaisen lopputuloksen sitten haluankin.

Loppujen lopuksi meikkaan aika vähän, aina silloin kun arkena viitsin ja jaksan ja sitten vähän enemmän juhliin. Olen haaveillut esimerkiksi Anastasian contour kitistä ja Balmin yhdestä korostuspuuterista, mutta olen päättänyt, että tällä meikkaamisella, saan luvan käyttää tuon Nyxin loppuun ensin, ennen kuin teen uusia hankintoja. Tämä on kyllä ollut ihan hyvä, tykkään paletista.

 

Sitten on vuorossa The Balmin Nude Dude luomiväripaletti. Pitkän harkinnan jälkeen ostin tämän Cocopandan alesta ja se oli silloin noin puoleen hintaan. Päätin, että tässä on ne sävyt, jotka juuri nyt tarvitsen, enkä osta uusia paletteja ennen kuin olen päässyt tämän kanssa kunnolla eteenpäin ja varmemmaksi silmämeikin tekijäksi. Sävyt ovat ihania ja monipuoliset, vaikka ovatkin aika lähellä toisiaan. Lemppareiksi valikoituivat Funny ja Fit.

Sävyt ovat tosi pigmenttisiä, mutta olen huomannut myös, että pohjustus on silti tärkeä värien häivytyksen ja kauniin kerrostamisen takia. Olen tuijottanut youtubesta varmaan sata tuntia luomiväritutoriaaleja, mutta silti omissa taidoissa on vielä hiottavaa paljon! :)

Onko muilla käytössä samoja paletteja? Mitä olette tykänneet näistä? Saa linkata omia postauksia, olen todella kiinnostunut lukemaan! :)

Share
Ladataan...

Ladataan...

Moikka ja ihanaa perjantaita! Viikon paras päivä omasta mielestäni. Ajattelin näin perjantain kunniaksi julkaista meidän kotoa vähän kuvia. Sisustaminen on mulle yksi rakas (voisiko nyt sanoa että) harrastus. Ja aikalailla meillä sisustusjutuista päätän minä, mutta on miehelläkin sanavaltaa ja yllättävän hyvä maku! (siitä lisää hieman alempana) Nyt asiaan! 

Meidän ainoa elävä kasvi... Hyvinkin pitkään sinnitellyt yksilö. 

Salmiakkikuvioiset tyynynpäälliset on miehen valisemat ja ne tilattiin h&m:ltä... (Ja valitsemisella tarkoitan sitä, että minä reippaasti ilmoitin, että nyt tarvitaan tyynyt, mitäs pidät näistä... Ja no hän tykkäsi ja ostettiin ne...)

Ruutu-unikko on kova juttu edelleen ja vakkarituolilla on ja pysyy. Tuohon kuosiin en kyllästy varmaan ikinä!! (ruutu-unikosta erikseen postaus täällä)

Koska muuten meillä olisi kovinkin harmaa ja valkoinen sisustus, niin kynttilät ja kukkanen tuovat hiukan piristystä. (yhden orkidean jo tapoin, niin muovinen on turvallinen valinta meille)

Ja ehkä kivoin yksityiskohta meidän kodista löytyy keittiön seinältä! Miehen ihan itse valkkaama kello. Löydettiin se Ylläkseltä lomareissulta puoli vahingossa. Kun kerran tällainen sisustajatyyppi olen, niin sisustusliikeeseen piti myös päästä. Toinen puolisko jo huokaili, että eikö jo kiertely riittäisi ja siinä samassa hän huomasi tuon kellon ja tokaisi, että tuo on saatava. Ja siinä se nyt on!

Makkari on ehdottomasti mun lempparipaikka meidän kodissa! Sain joululahjaksi viime vuonna nuo Marimekon tyynynpäälliset ja ne ovat vaan niin täydelliset!

 

Siinä oli hieman kuvia meiltä, mitäs tykkäätte? :)

Share
Ladataan...

Ladataan...

Voisiko tuo ulkoilma pikkuhiljaa lämmetä!? Katuhiekat saisi puhdistaa ja kuivat kelit alkaa! Ja miksi? No siksi, että mulla on ihka uudet Converset. Ja vitivalkoiset vieläpä, vielä...

Viime parin kanssa jaksoin yhden puhdistus- ja pesukerran käydä läpi. Itseasiassa niistä tuli tosi hyvät, mutta kangas kengän sisältä oli loppu. Omistin kahdet käytetyt valkoiset conssit, korkea- ja matalavartiset. Päätin, että uusia en osta, ennen kuin vanhoista pääsen eroon. Myin ne facekirpparilla ja sain 40€ yhteensä, joten uudet kengät vaati enää kympin mun budjetista ja päätin, että nyt on aika kotiuttaa uudet kengät kevättä ja kesää varten. Vanhoilla tuli käveltyä koko viime kesä, joten luottokengät tulee näistäkin yksilöistä.

Nyt täällä sitten malttamattomana hypistelen näitä. Vielä en raaski ulkona tepastella, koska kura tarttuu varmasti.

Onko joku muu materialismionnellisuuden huipulla näin kevään kynnyksellä? :)

 

Share
Ladataan...

Pages