Kurkku-cocktaileja, Charlestonia ja yksi missattu keikka

Pikkuseikkoja

Postres - kaikki syöty

Vuosi vaihtuu nopeasti, kun kauhoo illallismenun Michelin-tähden ravintolassa, kiirehtii taksilla kotiin kokoamaan kurkkucocktaileja vieraille, tähystää raketteja ikkunasta, tanssii Charlestonia ja jatkaa klubikeikalle - luonnollisesti vasta, kun pääesiintyjä on jo ehtinyt lopettaa.

Cucumber Soureja kavereille

"Charleston, Charleston, made in Carolina. Some dance, some prance, I'll say, there's nothing finer than the Charleston..."

Tällaisista illoista palautuu parhaiten suolan, rasvan ja sokerin voimin. Ja yhdellä mukaansatempaavalla leffalla (Walter Mittyn ihmeellinen elämä).

Kommentit

sannaainomaria (Ei varmistettu)

Heh, ja niin hän paljasti kauniit kasvonsa :) Kiva päästä kurkkimaan teidän Uuteen Vuoteen, kun ei nähty.

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Haha =D Joo, harmi kun ei ehitty nähä, mutta keksitään jotain muuta kivaa alkuvuoteen yhdessä!

Kuide
Länsirannikon Kuide

Terkkuja maailmalta, oli varmaan kiva ilta! Mä liityn sit kans noihin alkuvuoden rientoihin :)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Pitkäkää kivaa siellä! Ja nähdään kun tuutte takas =)

Paperikaupan tyttö

Hei! Olen aivan ihastunut tuohon charlestoniin ja tekisi mieli koittaa lajia. Mihin suosittelisit menemään alkeiskurssille? :)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Hyvä ihastus! =)

Alkeita järjestävät Himo Club ja Comets, mutta molemmilla alkaa uudet kurssit vasta syksyllä... Käyn itse Himon tunneilla ja pidän kovasti. Yksittäistunteja voi siellä kokeilla milloin vain ja keskenkin voi tulla mukaan, sillä vaikka tunneilla käydään vanhaa koreografiaa, niin joka kerta opetetaan myös jotain uutta. =)

Paperikaupan tyttö

Kiitti tiedosta! Tuota Himo Clubia katselinkin jo. Täytyy vain malttaa odottaa sitten syksyyn. Olisi kuitenkin kiva aloittaa ihan alkeista. Ehkäpä törmäilemme siis charlestonin pyörteissä sitten syksyllä :)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Ihan mahdollista! =)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.