Muuttoa, roskaruokaa ja kesäjuttuja

Pikkuseikkoja

Heihei Torkkelinmäki, hei (taas) Kruununhaka.

Blogi on ollut huomaamatta pienellä kesätauolla syystä että: yhden ja puolen viikon aikana olen juhlinut vanhan kämpän tyhjentymistä, pakannut, pakannut ja pakannut, muuttanut kahta kämppää uuteen osoitteeseen (kavereiden korvaamattomalla avustuksella), raivannut tilaa lattiaremontille, käynyt siinä sivussa ihan normaalisti töissä ja nauttinut vielä iltaisin ja viikonloppuisin kaupungin (vaihtelevan lämpöisestä) kesästä.

Kun kroppa on mustelmilla ja jalkoja ja käsivarsia särkee vielä useampi päivä muuton jälkeen, on voinut hyvällä syyllä pistää sokerimunkit, pizzat, burgerit ja jäätelöt muuttoruokavalion piikkiin ja siirtää ryhtiliikettä hiukan kauemmas. Melkein omaksikin yllätyksekseni kaivoin kuitenkin eilen punaiset juoksukenkäni esiin ja löysin itseni läähättämästä merellisellä lenkkireitillä Katajanokan ympäri eli ehkä suunta on nyt kääntymässä järkevämpään.

Nautinnollista heinäkuuta ja hiljentyneen kaupungin taikaa!

Kommentit

My Man Jeeves

Hyvä meno & herkkuosasto kohdillaan!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Kiitos, ja haha, joo, koskaan ei ole liian tekosyytä herkutella!

Paperikaupan tyttö

Kuulostaa tutulta! Onnea uuteen kotiin ja terkkuja Torkkelinmäeltä. PS. Täällä on ihanaa <3

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Kiitos! Oi joi, on jo niiiiin ikävä kaupungin parasta mäkeä, pitää käydä pyörähtämässä vanhoilla kulmilla aina ajoittain jatkossa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.