Näitä toivon: minttulemonadeja, 24h-brunssipaikkoja ja aitoja tarte tatineja

(pikkuseikkoja)

Vielä vähän ruokajuttuja, sitten yritän kaartaa taas muihin mielenkiinnon kohteisiin, ettei kaupunki- ja kulttuuriblogista tule ruokablogia.

Trendi haastoi ja kysyi: "Minkä ruokailmiön haluaisit saapuvan Suomeen?"

Tässä parilta reissulta tarttuneet omat ruokatrenditoiveeni:

Minttulemonade

Yhtä aikaa raikas, makea ja kirpeä janojuoma, joka sopii niin rannalle kuin helteisen kaupunkitalsimisen päätteeksi. Join näitä heinäkuussa Tel Avivissa noin joka päivä (kuva Café Noahista).

24/7-brunssiravintolat

On ravintoloita, jotka tarjoavat myös aamiaista listalta koko päivän ja on ravintoloita, jotka tarjoavat pelkkää aamiaislistaa koko päivän ja yön. Esimerkki jälkimmäisestä on Tel Avivin suosittu Benedict. Sen listalta löytyy muun muassa eri makuisia pannareita, eggs benedictejä ja paikallisia erikoisuuksia - unohtamatta kuohuvaa, mimosaa ja muita drinkkejä.

Oikeat tarte tatinit

Ja oikealla tarte tatinilla en tarkoita sellaisia sovellettuja pikkupiiperryksiä kuin Sandrossa, Careliassa tai Ravintola Kuussa (kaikkia on kokeiltu) vaan kunnollisen kokoista rehtiä palaa ranskalaista omenapiirakkaa.

Share

Kommentit

Jaana K

Nyt pitää antaa kakkukehu takaisin, toi tarte tatin näyttää ihan mielettömän hyvältä!

Eiksjoo
(pikkuseikkoja)

Haha, kakkukehuja on kiva kierrättää =)

Kommentoi