Pariisi, aina uudelleen

Pikkuseikkoja

Paikkoja, joihin palaan aina uudelleen: Pariisi. Kun säännöllisesti reissaa myös muualla ja näkee uusia paikkoja, on mukavaa palata kaupunkiin, jonka metrokartan tuntee. Yksi maailman suosituimmista matkailukohteista on paljon muutakin kuin turisteja ja Eiffel-torni.

Pariisi on pikkuisia kodikkaita korttelikinoja, unohtumattomia taidenäyttelyitä, nurkan takaa yllättävää katutaidetta, uusia ruokatrendejä ja viihtyisiä kahviloita, kiinnostavia keikkoja, läpi vuoden vilkkaita terasseja, piknikeille täydellisiä puistoja. Ja niin auringossa kuin sateellakin kaunis Canal Saint Martin.

Seuraava matka on varattu.

Canal Saint Martin

Canal Saint Martin

Keikkapaikka Point Éphémère

Brooklynilainen "now-age"-bändi Prince Rama

Prince Rama

Grand Pigalle Hotel

Room with a view

Parc Monceau

Canal Saint Martin

Canal Saint Martin

Jardin des Tuiliers

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihania kuvia ja kaunis kuvaus kaupungista! :) Kävin kerran Pariisissa vajaa viikon reissulla mutta jostain syystä se ei kolahtanut minuun samalla tavalla kuin monille muille. Se on hauskaa miten erilaisia ihmiset ovat!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Kiitos! Joo, eri paikat vetoaa eri ihmisiin :)

En tosin itsekään vielä ekalla kerralla erityisemmin pitänyt Pariisista, ja kesti tosi kauan ennen kuin sinne palasin, mutta sitten kaupungin viehätys jotenkin avautui mulle - tai ehkä vain tulin vanhaksi ;)

Kuvaputkessa

Oh la la, ihanalta näyttää.. Oon myös käynyt vain kerran, eikä iso kaupunki ehtinyt tuolla reissulla ihan aueta. Pikkuisen raapaistiin vain pintaa.

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Hyvä syy siis mennä uudelleen ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.