Perjantaicocktail: Aperol Gin Sour

(pikkuseikkoja)

Pidän tästä Aperol-drinkistä, koska A) se on nopea valmistaa ja B) siinä yhdistyy mukavasti yhtä aikaa katkero, sitruuna ja sokeri. Juoma sopii hyvin aperitiiviksi tai ihan vain yksinään siemailtavaksi.

Aperol Gin Sour

2 cl sitruunamehua
2 cl giniä
2 cl Aperolia
2 cl agavesiirappia
Jäitä

Purista sitruunasta mehua. Kaada kaikki ainekset shakeriin muutaman jääpalan kanssa. Sheikkaa, kunnes juoma kylmenee. Kaada laakeaan lasiin (tai jäillä täytettyyn grogilasiin) ja nauti.

Cocktailiin voi laittaa sheikkausvaiheessa myös munanvalkuaista, jos tahdot päälle kauniin vaahdon.

 

 

Share

Kommentit

Kuvaputkessa

Whisky Sour -buumin laannuttua tää testaukseen :)

Eiksjoo
(pikkuseikkoja)

Hyvä hyvä :) Vaikkei niistä whisky soureistakaan kannata kokonaan luopua ;)

Kirjatoukka (Ei varmistettu)

Ah, Hangon Bulevardilta lähetetään ihastuneita kiitoksia ohjeesta, niin hyvää!

Eiksjoo
(pikkuseikkoja)

Oi, loistavaa! :D

Kommentoi