Perjantaicocktail: teetä, inkivääriä ja muistutus jääpalojen tärkeydestä

(pikkuseikkoja)

Hyvien cocktailien tärkein edellytys on hyvä muisti. Ai miksi? No sitä tarvitaan, jotta tajuaa pitää jääpalamuottinsa aina pakastimessa täytettynä. Muuten saattaa huomata, että muotissa on tasan kaksi kuutiota, kun juoma-ainekset ovat jo shakerissä ja joutuu tyytymään niihin tai juoksemaan lähibaariin muovipussi kourassa. Ihan kuin itselleni koskaan tapahtuisi näin... kröhöm.

Joka tapauksessa, sateisen kevään ja flunssakauden keskelle suosittelen tätä kirpeän makeaa, mausteista teecocktailia!

viskisour teellä ja inkiväärillä

(1 annos)

4 cl viskiä
2 cl sitruunamehua
2 cl inkiväärisiirappia (resepti täällä)
4 cl (vahvaa) mustaa teetä
Jääpaloja

Kaada ainekset shakeriin jääpalojen kanssa. Sheikkaa niin kauan, että juoma kylmenee. Täytä grogilasi jäillä ja kaada juoma päälle. Voit nauttia drinkin myös cocktaillasista.

Share

Kommentit

heta margareta
Viinillä

Ui nam!

Kommentoi