Pullaa ja shakshukaa – Galleria Keidas, osa 2

Pikkuseikkoja

Oon ehkä hehkuttanut tätä paikkaa ennenkin, mutta mitäpä siitä. 

Sitten viime postauksen on Galleria Keitaan viikonloppuaamiainen (klo 10-15) ehtinyt jo hiukan päivittyä. Uutena lisänä on nyt Pohjois-Afrikassa ja Lähi-Idässä suosittu shakshuka, joka on näyttänyt hiljalleen rantautuvan Suomen ruokapiireihin.

Shakshuka tuli itselleni tutuksi toissakesän reissulla Tel Avivissa, ja pari kertaa olen tehnyt sitä kotona tällä yksinkertaisella reseptillä. Galleria Keitaan shakshukassa kananmunat tarjoillaan kokonaisina uppomunina, ja tomaattikastike on saanut kunnon tujauksen chilijauhetta.

Suurin suosikkini on silti kahvilan Eggs Flemari lohella ja pinaatilla. Tai siis rehellisyyden nimissä, suurin suosikkini on kahvilan (täydellinen) kanelikierre, joka on aina odotuksen arvoinen.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.