Riiko Sakkinen taas Korjaamolla

Pikkuseikkoja

Riiko Sakkista on nähty usean kerran Korjaamolla, ja muuallakin, mutta eihän näihin kyllästy! Sakkisen taide käsittelee yhteiskunnallisia aiheita värikkäiden ja nauravien brändien kautta. Uudessa "Riiko Sakkinen maalasi itsensä nurkkaan" -näyttelyssä on muun muassa esillä Madridin taidemessuilla helmikuussa ihastuttaneita, Espanjassa käsinmaalattuja keramiikkalautasia.

Oma suosikkini oli kuitenkin teos nimeltä 57 Varieties, joka listaa punaisen eri sävyjä Aku Ankan autosta ja ohuesta punaisesta viivasta aina kommunismiin ja Coca-Colaan.

Näyttelyvierailuni oli pikainen, koska paikassa oli alkamassa yksityistilaisuus. Pistäydyn tuolla varmaan vielä uudelleen ensi viikonloppuna Korjaamon kirjamarkkinoiden yhteydessä.

Riiko Sakkinen 13.4. asti Korjaamo Galleriassa, avoinna ma–pe klo 9–19 ja la–su 11–17

Kommentit

Riiko Sakkinen (Ei varmistettu)

Kiitos kehuista!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

=D

pedrito (Ei varmistettu)

Sakkisen töitä on aika kiitettävästi netissä esillä, vaikka tietty livenä näkeminen on aina parempi. Yksi suosikkejani hän on kyllä Suomen nykytaiteilijoista. Mainioita nettikokoelmia löytyy ainakin:
- Galerie Forsblomin sivuilta: http://www.galerieforsblom.com/artists/riiko-sakkinen
- Kulkuri lehden haastattelun lopusta: http://kulkuri.org/2015/03/tien-paalla-riiko-sakkinen/

Suosittelen kaikkia myös vähemmän kuvataidetta harrastavia tutustumaan Sakkisen töihin. Sieltä saa hienoja oivalluksia ja sellaisia mainioita tummanpuhuvia nauruja.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.