Täysi viiden tähden leffa, Manchester by the Sea

Pikkuseikkoja

Casey Affleckin tähdittämässä vahvan psykologisessa draamassa valtava suru tulvii hiljakseltaan yli äyräiden. Affleckin esittämä, Bostonissa asuva Lee on elämästään eristäytynyt huoltomies, jonka nykyisyyttä painaa tragedia menneisyydestä. 

Ikävän uutisen seurauksena Lee joutuu palaamaan kotiseudulleen, meren äärellä sijaitsevaan Manchesterin pikkukaupunkiin Massachusettsissa. Tätä kautta ja takautumia käyttäen katsojalle aletaan hiljalleen keriä auki tapahtumaa, josta Lee yksinäisellä ja askeettisella elämällään itseään rankaisee.

Kenneth Lonerganin kirjoittama ja ohjaama arkinen elokuva on miesten sukutarina. Merkittävimmässä naisroolissa siinä esiintyy Michelle Williams. Manchester by the Sea voitti Oscarin sekä alkuperäisestä käsikirjoituksesta että miespääosasta ja se onkin täysi viiden tähden leffa, ei yhtään vähempää (vaikkei Casey Affleckista enää pitäisikään viime aikojen uutisointien vuoksi).

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Mulla on tää vieläkin näkemättä! Jospa viikonloppuna ehtisin :)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Joo, kannattaa mennä kattomaan! :)

Minnea
Minnean muruja

Kannatti :)

Gardener

Tää on niin mahtava! Katoin lentokoneessa ja oli tosi noloo kun joutu kaivaa nessupakettia vähän väliä kehiin...

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Niin on! Heh, ja paras jos katsoo itse supervakavaa, surullista leffaa ja vieruskavereilla pyörii yhtä aikaa joku hömppäkomedia :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.