Ladataan...
Pilvi Daily

Taas oli työpäivä ohi ja arjen kauppareissut ja muut edessä. Stadin läpi kävellessäni satuin kompastumaan sisään Lindexille, jossa kappas vaan olikin kuin sattuman oikusta -70% alet. Kesäloma on ohi, ulkonakin on se perinteinen surkuhupaisa Suomen "kesä" ja vaatekaupan rekissä tämä äärettömän käytännöllinen jokapaikanvaate hirveän käyttökelpoisessa värissä.

 

Eihän tätä vaatekaapin kulmakiveä ja monivuotista klassikkoa sinne tankoon voinut jäädä alehintalappu kyljessä alentumaan. Kompastuin sitten uudemman kerran tämä kourassa kassalle ja luottokorttikin lipsahti käsistä sinne laitteeseen. Tekevät niistä liukkaita kuin ankeriaat nykyään.

Tämmöinen tuli minun vaatekaappiani ilahduttamaan! Olen pukenut tämän jo monta kertaa päälle, mutta vieläkään en ole se päällä mihinkään lähtenyt. Tähän on tultava muutos! Väri ainakin saa minut tosi iloiseksi ja tykkään tuosta rennosta mallista. Mitäs tykkäsitte tästä shokkipinkistä koltusta? 

Mekko Lindex // Vyö Acne

Share

Ladataan...
Pilvi Daily

Miamista tarttui mukaan kaikenlaista kosmetiikkaa, ja nappasin jostain marketista mukaani myös e.l.f:in tuotteita testiin. Nämä eivät siellä maksaneet kuin 2-3 dollaria kappale, eli eivät kovasti reissubudjettia verottaneet. Ripsentaivuttajista voin sanoa, että ovat oikein toimivat kapistukset. Sopivan jämäkät ja omat ripset taipuu näillä hienosti. Tuo suti on jäänyt vähän vähemmälle käytölle nyt kesäaikana, mutta varmasti talvella pääsee käyttöön varjostuksia tehdessä. 

Baked Highlighter värissä Pink Diamonds on osoittautunut ihan hyväksi tuotteeksi. Käytän aika paljon erilaisia valoa tuovia tuotteita, joista lempparini on aina Macin Strobe Liquid. Se on kokonsa puolesta liian suuri käsilaukussa kannettavaksi, eli tämä kakkumainen versio on ollut hyvä matkoilla käytettäväksi. Tuote tuo kevyesti hohtoa kulmaluille ja poskipäille, eikä ole yhtään liian glitterinen. Ainoa miinus tuotteessa on mielestäni se, että se on puristettu lähes kivimäiseen muotoon, eikä sitä tahdo oikein saada tarttumaan sutiin. 

Ihan hyviä tuotteita kuitenkin hintaansa nähden! Tässä alla yksi kuva highlighterista in action.

 

Share

Ladataan...
Pilvi Daily

Vaikka otsikko on Lana Del Reyn biisistä Summertime Sadness, ei minulla sellaisesta suvisurullisuudesta ole tietoakaan. Kesä on ollut kaikinpuolin ihana, ja vaikka loma loppuu pian, on kesäpäiviä vielä onneksi paljon jäljellä. Halusin näyttää tämän ihanan uuden mekon, jonka ostin viime perjantain kesäpiknikiä varten. En koskaan ole käyttänyt paljoakaan pitkiä mekkoja, mutta tällä kertaa sille oli pakottava tarve. Olen nimittäin saanut jalkoihini mökillä hirveitä hyttysenpuremia, jotka oli aivan pakko peittää jollain. Juu juu, näille tekosyille shoppailla nauretaan tietysti tuolla urheiluruudun ääressä, mutta minkäs sitä ihminen villille luonnolle ja sen arvaamattomille voimille voi. Pakko siis oli mennä vaatekauppaan jos toiseenkin. Koska ilma oli lämmin, kaavailin liehuvia housuja, mutta niitä ei sitten osunut silmiini. Päädyin ostamaan tämän punaisen pliseeratun pitkän mekon, josta onkin muodostunut todellinen kesäsuosikki. 

Yhdistin tähän mekkoon L´Orealin Color Riche huulipunan sävyssä 373 Magnetic Coral. Siinä oli juuri tuo samanlainen hehkuva punainen, joka taittaa koralliseen oranssiin. Nuo korallisävyt näyttävät mielestäni hyviltä ruskettuneella iholla. Itse en hirmuisesti ole onnistunut täällä Suomen kesässä saamaan väriä, mutta juuri sen verran että näinkin hehkuvia värejä voi käyttää näyttämättä ihan kalpealta. Ja aurinkopuuteri tietysti auttaa vähän miestä tässäkin mäessä.

 

                                                                  Mekko Bik Bok // Kengät Aldo // Vyö Acne

Heinäkuun kirkas aurinko tekee väreistä hohtavia, eikä ole ihme, että niitä oikein janoaa. Vaatekaapin tummat sävyt tuntuvat aika ankeilta tähän aikaan vuodesta kun kaikki värit loistavat niin kirkkaina. Väreillä on myös ihmeellisen piristävä vaikutus, itsekin alan katsella vaatekaappiani ihan uusin silmin. Pitäisikö uskaltaa useammin valitsemaan rohkeammin värejä?

Mitä piditte tästä hyttyskarkottimesta? 

Share

Ladataan...
Pilvi Daily

Kesällä ja lomalla iltalehdet ja naistenlehdet kirjoittavat valtavasti loma-ajan syömisestä, grilliherkkujen vaaroista ja alkoholin kaloreista. On varmasti niinkin, että osalle ihmisistä kesä tuo mukanaan huonommat ruokailutavat ja terassilla nautitut viinilasilliset ovat jokapäiväistä luksusta. Silti tuntuu vähän, että tätäkin ongelmaa liioitellaan ja paisutellaan aika paljon. 

Loma on aikaa, jolloin voi ottaa vähän rennommin, ja jolloin aterioiden säännöllisyys saattaa jäädä. En kuitenkaan koe, että muutamien lomaviikkojen rentoilu vaikuttaisi hirveän paljon suuntaan tai toiseen. Arjen alkaessa pahat tavat jää, eikä strösselipehmiksetkään tuskin jää isoksi osaksi ruokavaliotani. Lisäksi minusta tuntuu, että kesällä tulee oltua paljn aktiivisempi, jolloin ylimääräiset kaloritkin palavat. Pyöräilen kauppaan, juoksen lenkkejä, kävelen paljon, uin Altaalla, puuhastelen mökillä raivaten metsää... Kaikkea pientä liikuntaa, joka on ihanaa vastapainoa toimistossa istumiselle. Miksipä en voisi joskus syödä jonkin kesäisen herkun, tai nauttia viiniä piknikillä? 

Siksi sanoisin tästäkin asiasta, että turhaa tästäkin on liikoja stressata. Nauti mansikkakakkua puutarhajuhlissa, syö toisinaan se herkkujätski Kauppatorilla tai juo kylmä olut mökkilaiturilla. Maut luovat muistoja, ja syksyllä on sitten taas aikaa kiskoa kaurapuuroa ja wokkivihanneksia.

Rentoa kesää!

Share

Ladataan...
Pilvi Daily

Pitkät lumoavan kauniit kesäillat, jolloin tuijottelet mökkilaiturilta järven selälle ja on niin hiljaista ja valoisaa. Mikä niistä tekee niin ihmeellisiä? Tietenkin kaunis ympäröivä luonto ja täydellinen rauha, mutta eikö se olekin valo, joka tekee tästä kaikesta niin ainutlaatuista? Valo, joka on kuin huumetta meille pohjoisella pallonpuoliskolla elämäämme eleleville ihmisille. Nytkin kello lähentelee kahdeksaa ja pihakoivuihin paistaa vieläkin upeasti aurinko, värjäten niiden lehdet mehevän vihreiksi, lähes trooppisiin sävyihin. Tätä aikaa me odotamme koko vuoden, tätä me janoamme ja tästä yritämme ottaa kaiken irti veneillämme, mökeillämme, luonnossa kävellen ja puistoissa istuskellen. 

Olen itse yrittänyt nauttia valoisasta ajasta niin paljon kuin mahdollista. Teen usein lenkkejä vasta yhdeksän jälkeen, kun poluilla on rauhallista ja ilta-aurinko kimaltaa merenlahdella. Vaatteiksi riittää shortsit ja toppi, korvissa kivaa musiikkia. Lämmintä kesäilmaa on helppo hengittää ja kevyissä vaatteissa on mukava juosta. Tunnen olevani niin elävä ja onnellinen. Silti toisinaan lenkillä mietin myös, millaista suurin osa ajasta täällä Suomessa on. Sama lenkkipolkuni on esimerkiksi marraskuussa synkempää synkempi, maailmassa ei enää ole värejä, linnut ovat poissa ja korvia kylmää ikävästi tuivertava tuuli. Työmatkat kuljetaan pää painuksissa ja pimeys on läsnä joka hetki. En edes halua ajatella asiaa, mutta tiedostan että se saapuu elämäämme taas pian, ihan vääjäämättä. Olen tullut siihen tulokseen, että aidosti olen alkanut jopa pelkäämään pimeää. En tuon ilmiön tavanomaisessa merkityksessä, vaan pelkäämään pimeän vuodenajan lamaannuttavaa, väsyttävää ja ankeuttavaa vaikutusta. En odota sitä millään tapaa, enkä näe siinä mitään positiivista. Siksi halusinkin kirjoittaa aiheesta, koska se tuntuu minua niin paljon ahdistavan. Tiedän, että aiheesta puhuminen on näin keskellä kauneinta kesää lähes tabu, eikä pimeyttä haluta muistella. Silti mielestäni olisi tärkeää keskustella siitä, koska uskon että monella on samanlaisia tuntemuksia asian suhteen. Ehkä oikeanlainen asennoituminen ja pienet vinkit auttaisivat paljon sitten, kun syksy taas koittaa ja pimeys valtaa maan. Onko kukaan teistä miettinyt asiaa ja miten te suhtaudutte pimeään vuodenaikaan? Entä mitä positiivista näette pimeässä ajassa ja miten jaksatte sen läpi? 

Share

Pages