El Rey

Pilvi Daily

 

Koska matkoista on tässä blogissa ollut paljon juttua, niin jatketaan vielä vähän. Nimittäin matkahaaveista! Maailma on valtava, sen olen todennut neljääkymmentä tuntia hipovilla monsterilennoillani Australiasta Suomeen. Pallollemme mahtuu niin paljon paikkoja, ettei tämä pallo hartioillani niitä aivan kykene edes käsittämään. Silti uusista paikoista jaksaa alituiseen haaveilla. Etelä-Amerikka on minulle vielä tutkimaton maaperä, jonka mielelläni tahtoisin valloittaa. Arkeologia on aina ollut mielestäni mielenkiintoista ja Etelä-Amerikassa muinaislöytöjä riittää. Myös moninainen ruokakulttuuri olisi upea kokea. Esimerkiksi meksikolaisessa keittiössä yhdistyy kaikki lempiraaka-aineeni kuten chili, korianteri, kala, lime, sitruuna ja avocado...

 Matkahaaveita voi joskus koittaa lievittää ihan kotioloissa. Olen kolmisen kertaa käynyt syömässä fish tacoja naapurissani, ullanlinnalaisessa El Rey-ravintolassa. Paikka on suloisen kodikas ja tacot herkullisia. Harvemmin tilaan mitään friteerattua, mutta nämä kalatacot maistuvat mielettömille chilikastikkeiden kera! Otimme tyttökavereideni kanssa kyytipojiksi vielä talon margaritat, jotka olivat erinomaisia. Suosittelen kokeilemaan! El Rey, Vuorimiehenkatu 18. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.