Suihinoton etiketti

Pliis, Like me!

Tänään on kuulemma kansainvälinen pihvi- ja suihinottopäivä...

1. Jos nainen suostuu suuseksiin, se ei automaattisesti tarkoita, että hänellä olisi velvollisuus jatkaa katkeraan loppuun saakka. Katkeran kirjaimellisesti, siltähän se neste maistuu. Maku ei välttämättä ole suoraan vastenmielinen, mutta eipä sillä maitokahvia korvaisi. Jos miehellä on asiasta jotain sanottavaa, hän voi maistaa omaa ruumiinnestettään ensin itse.

2. Jos miehet ovat hoksanneet, että nainen ei halua miehen laukeavan hänen suuhunsa: "ihan rauhassa, otan sen pois ennen kuin tulen". Mutta hih hih hii, etpäs ottanutkaan, ylläri! Saattoipa jäädä sitten viimeiseksi suihinotoksi- ainakin tämän naisen kanssa.

3. Sylkemiskysymys. Moni mies ottaa nokiinsa, jos hänen rakkaansa sylkee siemennesteen lakanalle. Ei se varmaan hyvälle tunnu, mutta sitten mies voisi käsi sydämmellä kysyä itseltään: nielisitkö sinä?

4. Paljon pornoa katselleet miehet ovat siinä luulossa, että suuseksin on tarkoitus arpeuttaa naisen nielurisat. Monet naiset ottavat mielellään peniksen syvälle kurkkuunsa, mutta osalla se voi ikävä kyllä laukaista oksennusrefleksin.

5. Miehelle suihinotto ei kuulosta kovinkaan monimutkaiselle toiminnolle, totuus on kuitenkin toinen. On varottava satuttamasta kalua hampailla, liikuteltava kieltä sekä päätä yhtäaikaa, mutta eri tahdissa, niskalihakset tulee pitää tiukkana koko toimituksen ajan, kuitenkin siten etteivät ne ala krampata. Ja tietysti rytmin on säilyttävä. Tähän tarvitaan oma työrauha. Jotkut miehet eivät vaan pysty luopumaan kontrollista, vaan tarttuvat naista korvalehdistä ja raastavat päätä edes takaisin erittäin tappavassa tahdissa (ks. myös sähköjänis). Nämä miehet eivät kuule pieniä tukahtuneita avunhuutoja siitä, että penis on liian syvällä kurkussa ja tässä on tukehtumisvaara.

Ps. Kuulostin katkerammalta kuin oli tarkoitus...

Share

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Mä taidan olla vähemmistössä, kun mun mielestä se maistuu ihan hyvälle. Se on vähän niin kuin ostereita syödessä :D Mutta olipa tässä ei niinkään kauan aikaa sitten mulla myös mies, joka halusi välttämättä itse niellä... 

Vink vink: niskalihaksia säästääkseen voi suorittaa toimituksen kyljellään, pää alustaan nojaten. 

Jemma (Ei varmistettu)

Sperma ei maistu miltään jos mies on vegaani :) senpä takia suihinotto loppuun asti on todella jees! Ruokavalio vaikuttaa sperman makuun ja muihin kehon hajuihin.

Lorea (Ei varmistettu)

Miehet kuulostaa tuon perusteella idiooteilta, mulla on kyllä käynyt hyvä tuuri mieheni suhteen, hän on täydellinen :D ja laukee ennen kuin mulla kerkee niskat mennä jumiin.
En muistanut koko pihvi- ja suihinottopäivää, eilen vasta mieheni kertoi (kun olin just ottamassa suihin) :D Ei kuulemma ollut varsinaisena päivänä kehdannut mulle sanoa! Sanoin et olisi vähän voinut vihjata, ei sellasesta voi pahastua:)

Oi kaikkein rasittavinta on, kun toimitus kestääää ja kestäääää ja kestääääää. Ja jos lopetat kesken, mies pahastuu.

Operaatio Elämä

Itse en oo pahastunut mutta sitä aina kuvittelee naisen pahastuvan, jos toimituksessa kestää pidempään kuin tarvis :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi pitäisi suostua lainkaan ottamaan suihin, jos koko toimitus tuntuu lähinnä työltä? Onneksi mieheni ei perusta suihinotosta kuin esileikin muodossa joskus. Tai sitten sanoo niin siksi, ettei itse joutuisi tekemään samaa mulle kuin joskus ja jouluna.

Mä otan suihin nimenomaan siksi, että haluan myös itse suuseksiä. Tuntuis vähän höpsöltä olla vain ottava osapuoli aina.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.