Näytitkin liian nuorelta

Oletko nuori ja nätti? No mut hei, ei se mitään, pistetään kunnon missimeikit kehiin, niin saat ikävuosia heti kymmenen lisää!

Tsekkaa jos et usko: Missit ilman meikkiä Iltalehdesssä

En tiedä, ovatko missiehdokkaat oikeasti ilman meikkiä noissa ilman meikkiä -kuvissa, mutta ainakin ovat noin sata kertaa nätimpiä niissä kuin meikin kanssa.

Jep, ei varmaan ole mikään uniikki mielipide tämä. Pitipä silti. :>

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä petyin noihin kuviin, kun ei ne ole oikeasti ilman meikkiä...

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen epäillyt samaa asiaa ennenkin. Tuo on ihan naurettavaa: Kaikista melkein huomaa, että on meikkivoidetta, kulmat laitettu, ripsiväriä ja kevyet rajaukset. Nätimpiä ovat kyllä nude-meikillä, mutta typerää väittää, että ovat kuvissa ilman meikkiä. Näkeehän sen tyhmempikin, etteivät ole. :D

<a href="http://www.missingsparkles.com" rel="nofollow">Missingsparkles.com</a>

Always / Never

Joskus ennen vanhaan "ilman meikkiä" -kuvat oikeasti oli otettu ilman meikkiä. Tai siltä ne ainakin näytti, toisin kuin nämä. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika surkeat meikit! Totuus on kuitenkin se,että tänä vuonna on ehkä tylsimmännäköiset missit ikinä! Ilman meikkiä muutama jopa epämiellyttävän näköinen. Luoja miten tavallisennäköistä sakkia.
Toki harvaa enää tohon touhuun lähtee.

Tyttö ilman helmikorvakorua

Toi seiskanumero (Sabina) on etenkin aivan törkeästi paljon nätimpi ilman tota geneeristä missimeikkiä, oli tuossa alkukuvassa sitten meikkiä tai ei.

Miks noi missimeikit on aina noita tollasia, no, ysärimeikkejä, geneerisiä missimeikkejä? Mun mielestä toi smoky eyes + epämääräisenpunainen huulipuna ei nyt vaan toimi.

Always / Never

Vierailija 3, niinhän se varmaan on, että ne kaikkein kauneimmat eivät edes pyri missikisoihin..

Tyttö ilman helmikorvakorua, on kyllä hassua, että meikkityyliä ei ole varmaan edes yritetty päivittää nykyaikaisiksi, vaikka kisoja muuten kaiketi onkin (ainakin yritetty).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.