KAHDEKSAN ÄRSYTTÄVÄÄ ASIAA

Polka dots

 

 

1. Käyt kerran lukemassa jonkun hotellin arvosteluja tripadvisorista ja seuraavat viikot sähköpostiisi tulvii viestejä "Your hotel in Timbuktu" " One last step...". EI OO MITÄÄN REISSUA TAI VIKAA STEPPIÄ. Oli vain tylsää ja unelma mahdollisuuksista.

2. Iltapäivälehtien "jutut" ihmisten instagramkuvista. "Katso hauska/veikeä/seksikäs kuva!". Ja miksi sen kuvan vielä klikkaa auki?

3. Ihmiset, jotka ei tervehdi tai esittäydy. Samaan ärsytyslaatikkoon kuuluvat myös ne sankarit, jotka kävelevät kadulla päin täysin mykkinä. Jos rynnit päälle, pyydä anteeksi! Turvallisinta on tietty, että molemmat osapuolet pahoittelee, niin ei jää kummallekaan paska fiilis.

4. Kaikki mainokset, jotka tulevat ennen niitä superkiinnostavia "kissa pelasti hevosen ja kuusi lasta palavasta talosta" tai "nainen synnytti vitoset ja mustekalan" -videoita, joita on ihan pakko katsoa. Lopputulos: Katson mainoksen ensimmäiset kolme sekuntia, jätän koko jutun siihen, enkä saa koskaan tietää mitä siinä videossa tapahtui.

5. Tallinnan laivasta poistuminen. Ihan sama miten yrittäisit välttää sitä poistumisruuhkaa, niin eei, siellä se vain jököttää ja siinähän sitten jökötät mukana.

6. Oma epäloogisuus.  Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat jättää päivätyönsä ja heittäytyä kokopäiväbloggaajiksi, mutta minun kohdallani sen blogin lukeminen loppuu siihen. Kannatan hysteerisesti julkista liikennettä, mutta väänsin lähes itkua, kun poikaystävä ehdotti, että tulisin mökille perässä bussilla. Kärsin atooppisesta ihosta, mutta lintsaan suihkun jälkeisistä rasvauksista suunnilleen joka toinen kerta (ja sitten ihmettelen verinaarmuisia jalkoja).

7. Ihmiset, jotka eivät tajua vastavuoroista valittamista. On ihan ookoo, että kuuntelen tunnin toisen valittamista ja negailua, mutta kyllä odotan siitä palkkioksi, että saan sitten takaisin älistä, miten hirmuisen rankkaa myös mulla on ollut. Ja tarkoitan tällä nyt sellaista aika kevyttä rutinaa, en mitään oikeasti vakavaa. Silloin tietty kuunnellaan eikä lätistä omia.

8. Puhelimen muisti. Kiva joutua päivittäin miettimään, että poistaako kuva parikuukautisesta veljenpojasta vaiko se ainoa selfie, jossa on näyttänyt siedettävältä viimeisen puolen vuoden aikana. Todellinen Sophie's choise. (Poistin sen selfien).

 

mekko- Asos - ballerinat - H&M

Share

Kommentit

emmmmmi (Ei varmistettu)

Oi että! Sattumalta päädyin uudelleen blogisi pariin ja ah mikä leppoisa fiilis tästä vierailusta jäi :) nautin tavastasi käyttää sanoja ja mikä parasta muka kepeän tuntuisista sisällöistä jää jotain kutkuttamaan mieltä, kiitos!

dotsdotsjonna
Polka dots

Jee, ihana kuulla :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Hihii, ihan mahtavia ärsytyksen aiheita, todella samastuttavia. Jouduin just poistamaan puhelimesta videon, jossa mun lapsi kuuntelee ensimmäistä kertaa Paperi T:tä. :( :(

dotsdotsjonna
Polka dots

Eiih, toi oli aika kamala uhraus!

Tuulihattu

Mulla oli puhelinärsytys jatkuvasti päällä kunnes vaihdoin iPhonesta pois. En edes muistanut että elämä voi olla näin helppoo... 

dotsdotsjonna
Polka dots

Mä vaihdoin jo Samsungista iPhoneen ja elämä oli hetken helppoa. Nyt se on taas vaikeaa, mutta mitä seuraavaksi?

pöpelikössä
Pöpelikössä

Joo, toi epäloogisuus. -_- 

dotsdotsjonna
Polka dots

no just se :D

Riika V.
Koti Kumpulassa

No kyllä!! Ihan täyttä asiaa. :D

Anna Vihervaarasta

Tämä oli hyvä! Ja ihana mekko. <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.