MITÄ JÄI LOMASTA KÄTEEN?

Polka dots

 

1. Ymmärrys siitä, että mikään määrä mansikoita ei ole ihan riittävä. Aina voi syödä vielä sen yhden.

2. Kahdeksan luettua kirjaa. Kasa epämääräisiä dekkareita, (koska syystä tai toisesta lomailu ja murhamysteerit on tarkoitettu yhteen), vahat tyttökirjasuosikit ja Tuula Karjalaisen: Tove Jansson - Tee työtä ja rakasta (iso suositus!).

3. Minä en ole työni. Tämän tajuaminen kesti kolmannelle lomaviikolle saakka. Jossakin vaiheessa olin huomaamattanut ruvennut määrittämään itseäni vain ja ainoastaan työni kautta. Jatkossa yritän pitää tiukasti mielessä, että työni on vain yksi osa minua.

4. Kasoittain  laiskoja aamukahveja. Lomalla kahvinjuontini lisääntyy, koska mikään ei voita hitaita kahvikupillisia aamuauringossa, kun ei ole kiire yhtään mihinkään.

5.Kaksi varattua matkaa. Lokakuussa suuntana on Istanbul ja marraskuussa Rooma.

6. Avokadovillitys. On ihan ookoo syödä avokadoja jokaisella aterialla (ja niitä mansikoita taas niiden aterioiden välissä)

7. Yksi itse sidottu kukkakimppu! Ruusut ostin kaupasta ja kaiken muun keräsin luonnosta. Yksi lapsuuteni ammattihaaveista oli kukkakauppa. Nyt toiveeni on (heti kun Suomen alkoholisäädäntö hiukan tsemppaa) kukka-viini-kirjakauppa. Sellainen, missä on nurkassa upottava nojatuoli ja kirjoja saa lukea ennen ostamista.

8. Latautunut fiilis. Neljä viikkoa ei mitään oli se tarvittava aika sille, että olo on virkeä ja tulevaan syksyyn jaksaa suhtautua uteliaasti.

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Kohta 7! Jos avaat joskus tuollaisen liikkeen, voin taata että minusta saat vakioasiakkaan. xx :)

dotsdotsjonna
Polka dots

Jes tervetuloa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.