Lappeenranta by night

Ladataan...
Princess in Wonderland

Lähdettiin kaverin kanssa eilen Ex tempore-baarikierrokselle. Tai siis lasilliselle. Parille lasilliselle. Muutamalla lasilliselle. No loput varmaan arvaattekin :)

Ensimmäinen kohde oli Wolkoffin viinikellari. Ihastuttava paikka! Kauniisti sisustettu ja sisällä oli romantiikan tuntua. Harmi ettei terassi ollut auki. Viinikellarin terassia on kehuttu Lappeenrannan kauneimmaksi. Voit käydä katsomassa kotisivuja www.wolkoff.fi tai Facebookista haulla Wolkoffin Ravintola & Viinikellari.

Sisustuksessa on kivoja yksityiskohtia. Viinikellari oli täynnä väkeä, joten en kehdannut kauhean paljon ottaa kuvia.

Seuraava kohteemme oli Teerenpeli. Teerenpelissä olen aina viihtynyt, mutta nykyään tuottaa vaikeuksia mitä siellä ottaisin, kun siiderit, lonkerot ja oluet ei uppoa. Otettiin yhdet nopeat tiskillä ja jatkettiin matkaa. Enkä tajunnut edes ottaa kuin yhden kuvan :D

Teerenpelistä suunnattiin muutama askel eteenpäin ja kohteena oli Big J's bar. Mukava drinkkibaari Wilhunkulmassa. Faebookin sivuilla mainitaan, että Big J on "Herkullisten juomasekoitusten keidas". Eli tarjolla on ihania cocktaileja. Löytyy toki myös kuohuvaa, olutta, siideriä ja viiniä. Kiinnitäkääpä huomio lasien muotoiluun. Upeita!

Big J on kivasti sisustettu, paljon yksityiskohtia, joita haluaa ihailla. Itse omistajakin on päässyt yhteen kuvaan. Osa kuvista heilahtaneita, pahoitteluni.

Istuskeltiin terassilla nauttimassa kuohuvaa. Komiat oli maisemat!

Ja vielä kuva ulkoapäin.

Kun se linkitys ei edelleenkään onnaa, ni kirjoitetaanpas osoite kaikille uteliaille: www.tbjb.fi Käykää tsekkaa kotisivut ja käykää itse baarissa! Viihdytte varmasti :)

Seuraava kohde oli House of bars-kompeksi. Ompun terassilla nautiskeltiin lasilliset. Yllätten hienoissa maisemissa (kyllä meiän Lepralaisten kelpaa! :D)

Viimeinen etappi oli yökerhossa Ilonassa. Että sellaset oli meidän lasilliset eilen ;)

 

Share

Kommentoi

Ladataan...