4Ever Young

Kokoonnuimme eilen kaveriporukalla juhlistamaan yhden 29-vuotissynttäreitä. Järjestäjillä ajatuksena, että nyt voi vielä juhlia nuorena ennen kolmekymppisiä. No jaa... Sitten on ainakin jo täysi-ikäinen.

Aloitimme brunssilla Kiilassa, joka onkin hyvä paikka kun porukkaa on vähän enemmän. Siitä onkin hetki, kun olen ollut tuolla viimeksi.

Perinteisten leipien, leikkeleiden ja juustojen lisäksi buffetista löytyy erilaisia salaatteja ja lämpimiä ruokia. Mukaan kuuluu myös jälkiruokapöytä. Tarjonta ei ole kyllä ihan suosikkini, mutta vie nälän.

Saimme käteemme kieliposkessa tehdyn kartan tulevaan päivään. Tarkoitus oli käydä läpi memory lanea. Tai no mitä opiskeluajoista onkaan sitten jäänyt mieleen... ;)

Siitä memory lanesta... Ei siis omastani.

Yksi pysähdys oli legendaarinen olutravintola Pikkulintu Puotilassa. Sen valikoimasta löytyy erikoisuuksia oluen lisäksi varsinkin siitä median sanavarastosta kielletystä W-alkuisesta juomasta. Sain varmaan tuplapisteet, kun en ollut ikinä käynyt.

Ainoa haaste oli, että en saa juotua edes tuopillista olutta, joten otin sitten simaa.

Tavoitteena oli päiväkaraoke, mutta sellaista ei löytynyt klo 14, edes idästä... Pysähdyimme kuitenkin vielä Idän Tähdessä.
Koska itse olen jo aika lähellä sitä kolmenkympin rajapyykkiä, piti tässä vaiheessa lähteä käymään päikkäreillä kotona. Osa porukasta ja sankari jatkoivat seikkailuja idässä vielä.

Makeiden päikkäreiden jälkeen tapasimme taas synttäri-illallisella Sea Horsessa, jossa on sentään tullut käytyä useammin.

Alkuun oli pakko ottaa valkosipulietanat, nam!

Itse tilasin pääruoaksi lihapullat, vaikka myös silakkapihvit tai paistetut silakat olisivat olleet hyviä vaihtoehtoja.

Aterian kruunasi vielä jäiset karpalot kuuman kinuskikastikkeen kera, tätä herkkua tulee syötyä liian harvoin!

Onnittelut vielä päivänsankarille ja kiitos kaikille hauskasta päivästä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.