Aarrearkku vai Pandoran lipas?

Olen aina pitänyt musiikista ja CD:itä on tullut hankittua ensimmäisistä viikkorahoista asti. Nykypäivänä ne ovat ehkä vähemmän käytössä, mukana kyllä ladattuna. Vaikka olen karsinut kokoelmaa on niitä silti vielä ihan kiitettävästi jäljellä. En ole jotenkin raaskinut luopua suosikeistani. Haluan parhaat levyt mieluusti vieläkin CD:inä. Tiedosto katoavat ja Spotify on joo kätevä, mutta ei sama.
Satuin avaamaan kotona arkun (edellisestä kerrasta taitaa olla vuosia), jossa noita vielä on ja kävinpä sitä sitten läpi.
Tässä joitakin helmiä, joita yhdestä kerrostumasta löytyi. Yhden aikakauden kuva. Aarrearkku vai Pandoran lipas? 

Loppukesästä järjestettiinkin viimeksi We love the 90's -festivaali ja minua jopa vähän harmitti, että en päässyt sinne. Esiintyjälistalta löytyi kyllä kaikki tutuimmat nimet tuolta ajalta: Alexia, Masterboy, Pandora, Daze, Mr. President, Movetron, Taikapeili, Princessa, La Bouche, E-Rotic, Dr. Alban, Solid Base... Voin vannoa, että kokoelmasta on löytynyt kaikkien levy. Ihanaa dance-aikakautta, nyt kuulostaa vähän --- mielenkiintoiselta.
Tuon jälkeen tuli vielä sitten se pop-aalto, Aquan, Britneyn ja Backstreet Boysin rantauduttua. 

Muistatko näitä? Ihan mahtavia muistoja! Ja hauskaa, miten eri ikäpolville on muodostunut tällainen oma ikoninen 'soittolista', jonka tunnistaa kyllä aina.

Bongaa Smurffit Tanssihitit (jota kuulemma tehdään vieläkin) ja RinGo-mainos.

Olen silti ihan tyytyväinen, että Adelelta on tullut uutta musiikkia :)

EDIT//Jee, Vain elämää tämän tuotantokauden kaikki kappaleet löytyvät Spotifystä! Ja varmaan jo kaupoista. Näillä jaksaa jouluun helposti.

Kommentit

Hahahah, me itse asiassa kuunneltiin muutama viikko sitten Spotifysta (!!) vanhoja Smurffi-biisejä nostalgiapuuskissa ja vertailtiin, mitä levyjä kummallakin on lapsena ollut. Todellakin siis luokittelisin aarrearkuksi! :)

Mikko – Private Blend

Mahtavaa, joo kuulin vasta että noita tehdään vieläkin. Olen samaa mieltä, aarteita :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.