Acolyth – mielenkiintoinen vaatekauppa

Kävin vasta hetki sitten tutustumassa Acolyth-vaatekaupan valikoimaan. Kauppa on tainnut olla jo tovin Iso Roobertin kadulla, mutta koska käännyn Fredirikinkadulta yleensä kohti Erottajaa, jää tämä usein välistä. Nyt siis suunnistin varta vasten sinne.

Valikoimasta löytyy sekä miesten että naisten vaatteita ja kenkiä. Acolyth on oikeastaan nettikauppa, joka on laajentanut myymäläksi. Valikoimasta löytyy laadukkaita ja hieman erikoisempia merkkejä. Ajatuksena on, että tuotteita olisi rajoitetusti ja valikoima on näin entistä selektiivisempi. Liikkeellä on myös oma merkki. Muita merkkejä ovat muun maussa Daniel Palillo, Closed, Sasu Kauppi, Stephan Schneider, Odeur, Nhu Duong, Marios sekä Dusty - pidän paljon tuosta viimeisestä ja sen kautta itseasiassa löysinkin kaupan...

Dustyn uutuuksia

Valikoimasta löytyy myös asusteita ja niitä rannekkeita...

 Myös itse tila ja hauska ruutulattia ovat hienoja.

Naisten puolen tarjontaa.

Naisille löytyy myös Terhi Pölkin kenkiä, huomaa etenkin nuo pilkulliset kengät!

Hauskaa, että tällaisia pienempiä kauppoja ja mielenkiintoisia mallistoja löytyy - kannattaa käydä tutustumassa valikoimaan netissä tai itse putiikissa!

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

rannekkeita... sä oot ihana !

Leena H. (Ei varmistettu)

Kävin viime viikolla katsomassa kauppaa Roballa. Ensin vilkuilin ikkunan takaa, sitten oli pakko mennä sisään, ihania neuleita, kristallikaulakoruja ja upeita tolppakorkokenkiä. Ja mitä miestenvaatteita. Esim. Frenn. Kauppa on sekoitus sellaisia juttuja, joita näkee enää harvoin Helsingissä. Kaikki kaunis tuntuu vaan kuolevan tästäkin paikasta.

Mikko – Private Blend

Kannattaa ehdottomasti pistäytyä!

Mikko – Private Blend

Tällaiset kaupat ovat kyllä mahtavia! Tuolla on kyllä hyvät merkit ja laadukas valikoima. Frenniin en olekaan vielä ehtinyt tutustumaan.

Sasa (Ei varmistettu)

Onpa hauskannäköinen myymälä, mennyt itseltäkin ihan ohi =) Täytyy käydä kääntymässä esim viikonloppuna.

Kiira (Ei varmistettu)

Acolyth on muuten muuttanut Freda 24:ään Asunan viereen. Kannattaa poiketa katsomaan. Ja myymälä näyttää vielä vanhaakin paremmalta.

Uusia liikkeitä: Parisi, Kauniste ja Acolyth | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/03/17/uusia-liikkeita-parisi-kauniste-ja-acolyth/

[…] myös loppuviikosta, että Acolyth ja Kauniste – naapurukset Fredrikinkadulla – ovat molemmat avanneet uudet […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.