Ajan tasalle

Nyt loman jälkeen edessä To Do -listan päivitys ja kalenterin täyttö menoilla ja työtehtävillä. Löysin nyt käytössä olevan kalenterini aikoinaan Bulevardin jo toimintansa lopettaneesta ViaMonteNapoleone-myymälästä. Se hemmotteli meitä hyvällä valikoimalla (Pradan lisäksi mm. Céline, Dior, Lanvin, Givenchy) ja varsinkin alennuksien aikaan mahtavilla löydöillä. Niiden veroisia bongaa harvoin edes ulkomaan reissuilla.
Vähän närästää, kun kulkee nykyään samoissa tiloissa toimivan Bulevard Furnituren ohi - mihin ongelmiin ViaMonteNapoleonin tarina ikinä päättyikään, toi muutaman vuoden aikana se paljon iloa tänne Helsinkiin arjen keskelle. Toisaalta viimeisen päivän myymälän tyhjennys (kaikki puoleen hintaan!) lievitti tätä eroahdistusta hieman ;)

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Hieno kalenteri, klassisen simppeli. Itse en tulisi toimeen ilman omaani, tullut ihan orpo olo silloin, kun se on unohtunut kotiin päiväksikin;-)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Tuo on ehdottomasti paperisen kalenterin etu, että näkee kerralla kokonaisuudet.

Kuin myös, olen haikaillut sen perään monena lauantaina...

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Totta, sitä ei tiedä mihin päin menisi, jos ei ole kalenteria mukana. Onneksi kännykässä on varalla samat merkinnät, että ei tule ihan kaaosta.

Vanilla (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/16375430468835411412

Tyylikäs kalenteri! Mulla on myös pakko olla kaikki merkinnät paperikalenterissa, tykkään nähdä kerralla koko viikon ja pikaisella selailulla useamman kuukauden.

Iih, tosiaan, oli VMN:n poismenon syy mikä tahansa, kaipaan silti :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.