Älykkäät lehdet

Juuri ilmestyneessä maaliskuun Oliviassa sekä Costumessa on hauska sisältölisäys. Osaan jutuista on liitetty 'korvamerkki' lisämateriaalista ja napatessa kuvan sivusta avautuu esimerkiksi ostoslista, video tai soittolista. Älypuhelimeen tai iPadiin voi ladata ilmaisen Shortcut-sovelluksen ainakin App Storen, Google Playn ja Microsoft Marketplacen kautta.

Tämä on ihan hauska yhdistelmä perinteisen printti- ja digilehden hyviä ominaisuuksia. Saa nauttia konkreettisesta lehdestä, mutta netin ja sen tuoman palvelullisuuden helppous on myös käytettävissä. Lisätietoja tai vaikka suoran linkin nettikauppaan saa kätevästi lehteä lukiessa ja vinkkejä on myös helppo jakaa.

Tässä hieman makupaloja ekstrasisällöistä.

Tyylikkään Strictly Stylen vinkit miehen kevät-lookiin


 Muotikuvassa olevia tuotteita pääsee tutkimaan tarkemmin heti myös nettikaupoista.


Olivian Täydellisen ohjeen tekovaiheet löytyvät nyt myös videolla.


Costume taas on listannut kuumimmat catwalkeilla soineet kappaleet soittolistaksi.


Myös asusteaarteita pääsee myös klikkailemaan suoraan nettikaupoista.

Miltäs kuulostaa?

Kommentit

Hekku (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13444153753568705024

Kuulostaa hyvältä ja hitusen vaaralliselta, kun ostoherkkyys on muutenkin aika korkealla :-)

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Joo, tuo on kyllä kätevä juttu! Ja hyvä jos onnistuin avaamaan tätä - Instagramissa se oli vähän haastavampaa... :) Rentoa viikonloppua!

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Niin tässä se on kyllä aika herkässä :) Tuossakin muotikuvassa oleva Chloén laukku löytyi heti valmiina ostoskoriin... No onneksi linkityksiä ei löydy joka kuvasta ;) Hyvää ystävänpäivää!

helinakeiju (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/08316782205797980139

Mähän olen nyt Olivia-fani. Opiskelijabudjetilla ei ole varaa ostaa Parikan kenkiä, puhumattakaan erittäin leveästä jalkapöydästä, mutta Olivia-lehdellä oli kamppis tilaa lehti ja saat Parikan lompakon kaupanpäälle. Sadasosa sekunttia myöhemmin lehti oli tilattu. Mut on NIIN helppo ylipuhua vst. Mitä mä sillä lompakolla ikinä mitään teen ? Tuskin mitään, mutta onhan sitten kiva kun on se. Lompakko tosin ei ole vieläkään tullut, tuli tosin kirje jossa selitettiin suurta määrää. Lohduttavaa, samanlaisia kuin minä on muitakin.

aion myös ladata ton sovellutuksen, kunhan ensi viikko ja hiihtoloma alkais. Ai mikä loma ? 11 koulutehtävää odottaa tekijäänsä. Onneksi kirjasto on iltaisin kiinni, ei voi sinne muuttaa.

Mikko (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

No mutta Olivia on mahtava lehti, joten et varmasti tule pettymään! Ainakin minusta se on yksi Suomen parhaista. Jaa heillä on nyt tuollainen tilaajalahja, ihan hauska idea!
Koita lomaillakin - ei ainakaan tarvitse lähteä joka aamu...

Emma (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/17523885663768230068

Siis hetkinen, nyt tuli vastaan oikeesti tosi kiinnostava uutinen! Kiitos Mikko! Kuvat ihan konkreettisesti vielä selventää mistä on kyse. Jes!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.