Armani/Dolci

 

Heh, löysin taas jotakin mahtavaa, josta on ihan pakko vinkata näin torstaiaamun piristykseksi. Nimittäin Giorgio Armanin gourmet-herkut. Armani/Dolci -sarjasta löytyy muun muassa hunajaa, hilloja ja suklaata.

Sitruunahunajaa teehen? 13 euroa – ei edes paha.

Kirsikka- tai omena-minttuhilloa?

Suklaakonvehteja espresson kanssa?

Ruusu-lootuksenkukka teetä, käsintehdyissä kangaspusseissa? 15 euroa.

Kuvat/armanidolci.com

Ja sokerina pohjalla, sokeripalat – Guccin vastaavat ovat ilahduttaneet aiemmin.

Tässä mitä mainioimpia lahjaideoita! Huomasin, että tuotteita saa kyllä tilattua myös Suomeen ja niitä löytyy myös merkin myymälöistä muun muassa Kööpenhaminasta, Dubaista, Singaporesta, New Yorkista ja Milanosta. Ja kyllä, jos saan näitä käsiini, niin kyllä nyt hunajan ja vähän teetä voisi hyvin ostaa piristämään arkea – lusso!

Kommentit

Lady of The Mess (Ei varmistettu) http://kaaoksenkeskella01.blogspot.fi/

Ei muuta vikaa kuin se, että ei noita raskisi käyttää ollenkaan;)
Hyvää torstaipäivää, Mikko!

Maija (Ei varmistettu)

Bene, bene Mikko! Tyylikkäitä ja kivoja juttuja. Harmi, nyt ei tiedossa matkaa mihinkään mainitsemiisi kaupunkeihin:D Mutta mies on Itävallassa ja palaa Münchenin kautta, joten hmm, etsintäilmoitus sinne, heh.

T. Maija

Mikko – Private Blend

Totta, siksi pitäisi varmasti ostaa kaksi - toinen käyttöön ja toinen keittiön avohyllyyn ;)

saga (Ei varmistettu)

Mikko,
kiitos tästä ja kaikista muista tyylikkäistä postauksistasi. Olin jo jättänyt Olivian blogit, kun sinä ilmestyit kuvioihin ja nyt olen vaki-lukijasi/katsojasi. Ehdotin aikoinani jossain palautekyselyssä Olivialle, että ottaisivat jonkun mies-bloggarin - ja näköjään ihan priimaa pukkasi. Mukavaa loppuvuotta sekä iloa kirjoitteluun!

Mikko – Private Blend

Hei Saga ja kiitos ihanasta kommentista! Se piristi päivää :) Vaikka kyllähän Olivian alta löytyy huippubloggareita, vähän eri tyylisiä, mutta hyvä setti.
Tästä tulee paineita postauksiin, että pystyy edes jotenkin vastaamaan odotuksiin... Aurinkoista viikonloppua!

Elle-Marie (Ei varmistettu) http://elle-marieslife.blogspot.fi

Onpas herkkuja! Ja yllättävän edulliset hinnat oikeasti! Olisi huippu lahjaidea ystäville tai kröhöm ihan itselle.;) Ja vielä kerkeää tilaamaankin loistavasti!

Mikko – Private Blend

Tämä löytyi Armanin Instagramista, onneksi. Otin tuon heti muistiin ja hihkuin täällä itsekseni postausta tehdessä 'tästä tulee niin hyvä' ;) Tällaisia arjen hämppäjuttuja on niin parasta jakaa!

Nora (Ei varmistettu) http://noracharlottte.blogspot.fi

Mistä sä löydät aina hauskimmat jutut?! Kiitos, että jaat näitä meidän kanssa! :D

Mikko – Private Blend

:) Ei hätää, myös Münchenistä näitä pitäisi löytyä täältä: Armani/Theatiner 12, Theatinerstrasse 12 Pyydä, että tuo minullekin ;)

Mikko – Private Blend

No ei ole yhtään hulluja hintoja ja nuo purkit ovat vähintäänkin tyylikkäitä. Oikein kivoja lahjoja – kelpaisi kyllä tännekin!

Kuala Lumpurin ostokset | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/05/01/kuala-lumpurin-ostokset/

[…] Intoilinkin Armani/Dolci-herkuista, joten pitihän sitä hyödyntää saatavuus ja ostaa arkipäiviä ilahduttamaan hunajaa, omena-minttu-hilloa ja Tè Nero ruusu-lootus-teetä. […]

Milano | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/07/21/milano/

[…] Manzonilta. Tuolta löytyy koko Armani-tuoterepertuaari, muun muassa hotelli, kukkakauppa, Armani Dolci ja […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.