Astu avaraan luontoon Botswanassa

Siirryn Victorian putouksilta suoraan keskelle Botswanan safarin eläinlaumoja ennen Choben puiston ja majapaikan esittelyä, onhan tänään lauantai - Avara luonto -päivä. Tervetuloa keskelle sitä, oletko valmis? 

Annan kuvien puhua puolestaan ja olen jättänyt tilanteista useampiakin ruutuja, enkä karsinut niitä vain yhteen. Peräkkäisistä kuvista näkee vielä paremmin eläimet ja niiden liikkeet.

Suuntasimme siis yhtenä päivänä veneellä keskelle Chobe-jokea katsomaan sen elämää vedestä käsin. Jokaisella oli veneessä järkkäri ja kunnon teleobjektiivi, jolla sai testattua vapaasti ruutuja ja sarjakuvausta.

Horisontissa näkyy jotain...


Pumba

Impaloita


Puhveleita löytyi laumoittain joelta

Mukana selänpesijä

Virtahevot ottivat myös (onneksi) rennosti - leppoisan näköisiä, mutta etäisyys kannattaa pitää. Tappavat enemmän ihmisiä kuin moni muu eläin Afrikassa.

Ja taistelevat välillä rajusti myös keskenään.

Norsulauma virkistäytymässä

Voi tuota pientä :)

Tie elämään

Veneellä pääsi tosiaan näin lähelle eläimiä.


Joella voi myös yöpyä asuntolaivassa tai lodgessa ja tehdä erilaisia vesisafareja.

Mitäs sieltä penkalta löytyy? Varoitus, nyt mennään aika lähelle niilinkrokotiilia...


Get lost

Onko se muovia (näyttää vähän). Tarkistetaan. Varoitin, että nyt mennään lähelle. Aika siirtyä veteen

Näky, jota en halua todistaa vedessä olessani.

Norsut siirtyivät mutasaarelle telmimään ja viilentymään.

Saarelta löytyi myös buffalolauma


Juuri sieltä, kiitos.


Aika nostaa vielä katse taivaalle ja rantatörmille.

Kiljumerikotka

Kirjokalastaja

Afrikansaksinokka


Wau, pitää itsekin hieraista silmiä, että mitä sitä onkaan nähnyt. En ole kyllä käynyt pitkään aikaan eläintarhassa, mutta en kyllä voi tämän jälkeen sellaiseen mennä, kun on nähnyt nämä eläimet luonnossa omassa elinympäristössään.

Share

Kommentit

mari_s (Ei varmistettu)

Aivan mahtavia kuvia, on varmasti ollut upea reissu! Itsekin olen haaveillut Botswanasta, toivottavasti omakin reissu toteutuisi lähiaikoina ja pääsisi ensimmäistä kertaa Afrikkaan. Tykkään tosi paljon muutenkin sun matkapostauksista ja koska vaikutat blogin perusteella niin huipputyypiltä niin ei edes viitsi olla kateellinen vaan pelkästään iloinen sen puolesta, että pääset reissaamaan tällaisiin kohteisiin :).

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Oli kiva ottaa tällaisia puhtaastti luontokuviakin välillä. Ja suosittelen Afrikkaa lämpimästi, ihan mahtava elämys. Mutta toki se vaatii säästämistä ja pitkää suunnittelua :) Aah, kiitos - kivasti sanottu. 

Kiitos tästä hienosta kuvamatkasta Afrikkaan. Upeita kuvia!

Mikko – Private Blend

Kiitos, ja ole hyvä :) Näitä on ilo jakaa! 

PlaceForDreams_Elina (Ei varmistettu) http://placefordreams.casablogit.fi/

Nämä niin huikeita kuvia <3 Meillä suunnitteilla vastaava safariloma, joten kiva lukea näitä postauksia ja odottelen myös jos kerrot mitä kautta varasitte (esim rakensitteko varaa/tee-se-itse meinigillä koko loman tms).

Iloa kesään :)

Mikko – Private Blend

Suosittelen lämpimästi, oli paras loma ikinä! Käytimme kerrankin paikallista matkanjärjestäjää, koska tuolla on vähän hankala sumplia itse mm. noita siirtymisiä. Olen vähän lomaillut, joten lisää kuvia ja postausta tulossa viimein :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.