Balmain x H&M hypisteltävänä

Kävin etukäteen tutkimassa Balmain x H&M -mallistoa, koska en traagisesti ehdi ihmettelemään sitä torstaina tai edes keskiviikon VIP-tilaisuudessa. Saatikka haaveilla omien kokojen löytämisestä, kun joskus pääsen kauppaan. Aika rankkaa.
Tässä kuitenkin jo makupaloja ja lähikuvia mallistosta, joka on yllättävän runsas! Löytyy sporttisempia vaatteita, juhla-asuja, asusteita, kenkiä... Sekä naisille että miehille. Koko malliston löydät täältä. Onko löytynyt jo omia suosikkeja?

Mallistosta löytyy kyllä runsautta ja näyttäviä printtejä sekä yksityiskohtia.

Details

Balmain-tyylin viimeistelee aina napit.

Vöissä ja kengissä jatkuu malliston näyttävyys.

Asusteistakin löytyy vaikka mitä vaihtoehtoja.

Halusin päästä testaamaan takkien istuvuutta, että miten menee 44/46/48. Aika pieni mitoitus näissä kyllä on. Ottaisin ehkä normaalikoostani seuraavan. Miesten mallistosta löytyy kyllä hienoja takkeja ja neuleita. Hmm...

Kengät ja vyöt eivät ole yhtään hassummat.

Mallisto näyttää oikein kivalta! Onnea metsästykseen jos aiot kauppaan tai nettikaupan äärelle!

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Mä olen NIIN myöhässä. Aloin vasta aamulla etsimään jotain nettisivuilta ja arvaa mitä ? Sivut ovat kaatuneet. Olen yrittänyt pitkin päivää päästä, mutta enpä ole onnistunut.

Keskustaan on enää ihan turhaa lähteä. kaikki on jo myyty.

Vuosia sitten oli Missionin ja Lindexin kamppis. Helsingissä kaikki oli loppuunmyyty heti aamulla. Menin sitten monen monen arkipäivän päästä Ideaparkkiin, Lempäälään ja sielläpä kaikkia oli jäljellä ja runsaasti.

Nyt tietääkseni näitä myydään vain kolmessa h et m.ssä.

Mikko – Private Blend

Varmasti kaatuivat... Joo taitaa olla vain Helsingissä ja Turussa. Meni itseltäni (sattuneesta syystä) ihan ohi.... höh höh.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.