Baskeri ja Basso

Baskeri & Basso, Bas Bas - sinne on aika haastavaa saada pöytää, ainakaan siihen parhaimpaan aikaan klo 18-21. Kun katsoin niitä kuukauden päähän auenneita päiviä onnistuin saamaan klo 18 pöydän arkipäivälle, kuukauden päähän. Mutta nopeasti se kalenterimerkintä tuli sieltä sitten eteen, joten olimme nyt viikolla viimein Bas Basissa. 
Toki ravintola on auki klo 02:00 joten hieman myöhempään tuonne pääsee varmasti vain kävelemällä ja paikassa on baaritiski, jossa voi myös syödä, jos haluaa poiketa ohi mennessä. 

Minulla ei ollut kameraa mukana, joten tässä vain muutama tunnelmakuva puhelimen kautta.

Paikka on kivan rento ja on hauskaa seurata avokeittiön tapahtumia.

Valittavan on kylmistä ja lämpimistä hieman pienemmistä annoksista noin tusina erilaista. Suositus on, että ottaa 4 valintaa, jolloin menun hinta on 45 euroa. Valinnanvaikeus, kaikki kuulosti niin hyvältä. Muuten annosten hinnat ovat siinä noin 12 euron tuntumassa.

Otimme alkuun härkätartarin, joka oli erinomainen - yksi parhaista lihatartareista, joita olen syönyt.

Risottoa oli pakko testata ja se oli niin hyvää, annos ei tosiaan pääse kuvassa oikeuksiinsa.

Toisena lämpimänä kunnon Black Angus -pihvi, nam!

Päätimme uhrata yhden suolaisen annoksen ja korvata sen jälkiruoalla, vaikka toki tämän olisi saanut vielä muutenkin lisättyä menuun. Crème Brûlée ja valosuklaamousse raparperin kera. Molemmat olivat oikein hyvä päätös kokonaisuudelle.

Hyvää kannattaa odottaa! Oikein hauska paikka ja mielettömän hyvä palvelu, ruoasta puhumattakaan. Suosittelen tekemään varauksen, minne sen saa tai kokeilemaan onnea vain kävelemällä sisään.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.