Carine Roitfeld Harper's Bazaariin

Ladataan...

Eilisen illan mielenkiintoisin uutinen muotirintamalta oli Carine Roitfeldin nimeäminen Harper's Bazaarin kansainväliseksi muotijohtajaksi, näin kauniisti suomennettuna :)
Eli Carine periaatteessa luotsaa ja jakaa näkemystään kaikille 26:ssa maassa ilmestyville lehdille. On ollutkin mielenkiintoista seurata Carinen siirtoja sen jälkeen, kun hän jätti Ranskan Voguen päätoimittajan paikan. Aiempi uutinen Carinen luotsaamasta CK Fashion Book -muotijulkaisusta oli luonnollinen siirto, mutta tämä uusi nimitys tuli yllätyksenä.

Olen tästä kyllä iloinen, sillä varsinkin jenkki-Harper's Bazaar on mielestäni huomattavasti parempi ja tasokkaampi, kuin vaikkapa kilpasisko Vogue. Hauska nähdä, miten Carinen visio tulee näkymään, sillä uutisessa lupailtiin, että myös hänen kokoamiaan editorial-kuvausten sarjoja nähdään lehdissä.

Hauskaa on muuten myös se, että bongasin tämän uutisen ensimmäisenä Instagramin kautta. Pintaa-blogin kehut saivat minutkin vihdoin ja viimein kirjautumaan palveluun eilen, lähinnä mielenkiinnosta ja muiden jakojen näkemiseksi. Ja tsadam, heti sieltäkin löytyi kiinnostavia uutisia, vaikka olen ollut vähän skeptinen Instagramin tarpeellisuuteen.

Kuva/Style.com

Share
Ladataan...

Kommentit

mv (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05803531574261578434

Tämä on todella mielenkiintoinen uutinen. Olen suuri Carine-fani. Kiinnostavaa nähdä mitä tulee tapahtumaan. Olen samaa mieltä että Harper's Bazaar on jo nyt Vogueta kiinnostavampi.
Jenkki-Vogue on niin boring. Sen Annankin voisi laittaa vaihtoon. Vaikkapa kaimaansa Dello Russoon!

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Carinea ei voi muuta kuin ihailla. HB on kyllä hyvä, sen taitto on mielenkiintoisempi, editoriaalit ovat aina parempia ja niissä on usein suunnittelijat hauskasti mukana.
ADR voisi tosiaankin tuoda uutta väriä :)

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com/

Siis niiiiin samaa mieltä HB:n ja jenkki-Voguen eroista, jälkimmäinen ei kolahda ei sitten millään! Brittiversio puolestaan on suorastaan älykäs julkaisu, parhaimmat sunnuntaiaamut on tullut vietettyä sen ja kahviämpärin äärellä.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Jenkki-Vogue on kyllä aika yksipuolinen, harmi.
Kuulostaa hyvältä viikonloppuaamulta!

Kommentoi

Ladataan...