Chisu Polaris

Jee, tänään ilmestyi Chisun uusi albumi Polaris. Ensimmäisen Ihana-sinkun jälkeen saatiin viikolla jo esimakua Tuu mua vastaan kappaleella.
Ehdin jo nopeasti kuuntelemaan kappaleita läpi nyt aamulla ja kuulostaa kyllä hienolta. Chisu on itse sanonut, että albumi on hänen synkin tai syvällisin. No on niillä aiemmillakin ollut hyvin voimakkaita kappaleita. Mutta on totta, että uuden albumin kappaleet ovat vakavampia, mutta ei haittaa.
Nopeasti tulee mieleen ehkä Björk, kunnianhimoista ja omanlaista musiikkia. Mielenkiintoista on myös monella kappaleella mukana laulavat Ylioppilaskunnan laulajat, jotka tuovat kappaleiden maailmaan entistä enemmän voimaa ja mahtipontisuutta. Suosittelen lataamaan ja kuuntelemaan ja pitää kyllä koukata myös levykaupan kautta hakemaan tämän ihan CD:nä. 

"Polaris ja Tähdet tekevät selväksi, että levy on tekijänsä ylevin, ehdottomin ja lopulta paras." sanoo Helsingin Sanomat arvostelussa.

Kannattaa muuten tsekata myös Chisun keikkakalenteri, jonne on tullut jo esiintymisiä. Muun muassa Tavastialle, jonne löytyy kyllä liput. Pääsin onnekkaana nauttimaan esimakua live-Chisusta jo aina uniikilla keikalla.

Polaris, Tähdet tähdet, Anna askelten viedä, Ruusunen... Enjoy!

Kommentit

Mikko Antero
silent shout

Tämä osui ja upposi, en jotenkin edes ollut muistanut oikein odottaa uutta levyä, mutta kun sain sen perjantaiaamuna soimaan, niin olin siltä istumalta myyty. Upea upea Chisu! Tavastian keikkaa odotellessa! :)

Mikko – Private Blend

Hieno levy tosiaan, tätä tulee kyllä kuunneltua pitkään! On sointu aika tiiviisti koko viikonlopun :)

Mikko – Private Blend

Hieno levy tosiaan, tätä tulee kyllä kuunneltua pitkään! On soinut aika tiiviisti koko viikonlopun :)

Helmi K
sivulauseita

Mä en ole levyä ehtinyt vielä kokonaisuutena kuuntelemaan mutta Tavastia on kalenterissa! 

Mikko – Private Blend

Chisun biisejä saa kyllä aina vähän tutkailla ja antaa aikaa, että kaikki tasot aukeavat. Varsinkin tällä albumilla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.