Clarisonic nyt Suomessa

Muistan lukeneeni Clarisonicin saapumisesta Suomeen, mutta kun törmäsin osastoon Stockmannilla, niin ilo ainakin konkretisoitui. Hankin oman Clarisonic-laitteen vuosia sitten ja se on ollut käytössä päivittäin sen jälkeen. Nyt ei ole vaihtoharjojen hankkiminenkaan enää muistilistalla matkoilla.

Clarisonic-laitteet löytyvät nyt Stockmann-tavarataloista

Saatavilla on erilaisia laitteita Mia 2, Aria ja Plus. Laite lupaa puhdistaa ihon jopa kuusi kertaa tehokkaammin kuin käsin puhdistusainetta hieroen. Silti harja ei kuori tai rasita ihoa liikaa. Puhtaamman ihon lisäksi seerumit ja kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ihoon. Ja mikä parasta, tämän kanssa voi käyttää omaa suosikkipuhdistustuotetta, oli se sitten Clinique, Lumene, Mádara...

Harjaspäitä eri tarpeisiin: kuivalle & herkälle, normaalille ja rasvoittuvalle iholle sekä myös vartalolle.

Kannattaa käydä tutustumassa laitteisiin ja pitää tämä mielessä joululahjoja ostaessa ja toivoessa. Ainakaan tätä ei löydy kovin monelta ennestään ja laitteesta on iloa jokaiseen arkipäivään. Luulen, että teini-ikäinen kummityttö tai tytär ei pahastuisi tästä paketista. Eikä toki pidä unohtaa puolisoa.

Share

Kommentit

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Näin myös saman osaston ja tulit mieleeni ja kyllä, olin oikeassa.
Olen ehkä 5 v sitten Lontoossa katsonut samanlaista tuotetta ja silloin myyjä vakuutti ettei sitä tuotetta voi käyttää kuin max kerran viikossa, mutta sanomattakin on selvää että tuotteita on erilaisia.
Ehdottomasti 1 hyvä vinkki lahjaksi ja itselle lahjalistalle.
Kyllä sähköhammasharjan jälkeen jälki on erilaista, miksei tässäkin.

(Ei varmistettu)

Hyvä vinkki! Lienee oikeinkin hyvä erityisesti ongelmaiholle? Otetaanko tuo harja pois puhdistuksen jälkeen vai voiko huuhdella laitteen kanssa? Puhdistus on tärkeää. Itse kävin Hydra Facial hoidossa ja hoitaja sanoi, että kannattaa ensin puhdistaa meikki pois ja sitten vielä iho.

T. Maija

Mikko – Private Blend

Voi tuota käyttää kyllä huoletta päivittäin :) ja tulee kyllä puhdasta!

Mikko – Private Blend

Sopii varmasti ja löytyy sopiva pääkin. Voi huuhdella laitteen kanssa hyvin tai sitten kiertää pois ja pestä kunnolla. Käytän itse aina aamuisin esim. suihkussa.
Olen muuten testannut tuota samaa hoitoa, oli kiva! Ja ainakin hellävarainen. Näin varmaan kannattaa tehdäkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.