Coach?

Coach. Merkki on toki tuttu, mutta silti minulle ihan vieras. En ole koskaan tainnut eksyä edes heidän liikkeeseen tai osastolle. Merkki on perustettu New Yorkissa 1941, ok. Jokin pysäytti kuitenkin minut katsomaan merkin kevään mainoksia.

Selailin nettisivujen valikoimaa ja aika moni malli toi kyllä mieleen jonkin toisen merkin mallit... Noh tässä poimittuna muutama mielenkiintoinen vaihtoehto.

Embossed-laukun kuvio on aika hauska. (Vähän Guccin Soho-laukku.)

Rivets-laukku on aika kiva.

Drifter-olkalaukun solki on komea, väri kaunis ja tikkaukset hieno yksityiskohta.

Liv-laukku on näppärä, ehkä vähän Mulberryn Lily.

Ja jos ei muuta keksi niin tämä vitsikäs tote, jossa on Gary Basemanin kuvitus.

Myös miehille löytyy laukkuja, kuten tämä tote ja ihan hauskat reput.

Nuo postman's lock -tyyppinen lukko on kiva yksityiskohta. Ja harmaa nahka ja mokka toimivat kyllä.

Kuvat/Coach.com

Onko sinulla kokemuksia Coach-merkistä?

Kommentit

LTL-Anna
Loving These Looks

Coachista sen verran että ainakin hinta/laatu-suhde on hyvä, minulla Coachin lompakko käytössä jo seitsemättä vuotta :)

Mikko – Private Blend

Kiitos kommentista, hienoa kuulla kokemuksia! Ja tuo on kyllä kiitettävä aika - kun lompakko joutuu vielä aika koville.

Tanja-- (Ei varmistettu)

Minulla on yksi Coachin laukku, Borough. Olen siihen varsin tyytyväinen. Nythän heidän pääsuunnittelija on Stuart Vevers, joka on työskennellyt ennen myös Mulberrylle. Pidän kovasti uudista laukuista, kuten Seagger, Dakotah ja nuo niitti ja halsulaukut. Tulen varmaan hankimaan jonkun, mutta en kylläkään täyteen hintaan. Ilmeisesti laukkuja myydään myöhemmin tosi hyvään alennukseen outleteissä ja ne päätyvät sieltä myös Ebayhin. Muutoin minusta hinta tulleineen ei ole ihan kohdallaan.

Mikko – Private Blend

Kiva malli - näppärän kokoinen, mutta sinne taitaa silti mahtua hyvin kaikki tarpeellinen. Onko tuo kestänyt hyvin käytössä? Ok, tuota en tiennytkään. Se selittää tutun ilmeen tietyissä malleissa. 
Valikoima on niin runsas, että varmasti laukkuja päätyy aleen tai voi löytää edullisesti käytettynä.

Tanja-- (Ei varmistettu)

Laukku ei ole ollut mull vielä kauaa, mutta se on tosi hyvälaatuisenoloinen, joten uskon sen kestävän käyttöä hyvin. Ja laukkuun mahtuu hyvin tavaraa, jopa suht kompaktiin kokoonsa been paljonkin.

Mikko – Private Blend

Varmasti kestää! Näyttää tosiaan toimivalta mallilta.

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) https://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Mä olen yrittänyt ostaa jotain Coachilta. Mun ex-työkaveri ja hyvä ystäväni on asunut Amerikassa ja hänellä on paljon upeita Coachin laukkuja. Ja siis monta, ehkä 20 kpl.
Kun nähdään, 90 % kysyn juttu menee aluksi näin : ihana laukku, kiitos, tämä on x v vanha, Coachin. Ja mä olen nyt käynyt viimeisen 5 v aikana Coachin liikkeissä ja en ole löytänyt MITÄÄN ostetavaa. Joku picknic laukku kerran löytyi mutta maksoi liikaa, jotain 150 - 200 ja todellakin oli kaislaa ja vst.
Mutta mä olen todellapaljon käynyt outleteissä, ehkä niihin ei ne parhaat mallit ole tullutkaan.

Mikko – Private Blend

No olet ainakin yrittänyt :) Ehkä ei ole sitten sinun merkki, kun ei löydy sitä omaa mallia. Merkillä on kyllä runsaasti malleja, joten en ihmettele, että kertyy noin monta laukkua :)

maja1 (Ei varmistettu)

Asuin 80-luvulla USAssa ja silloin ostin ensimmäisen Coachini. Nyt niitä on aika monta kaapissa, ei taida tusina riittää. Tykkään kovin ja ovat olleet kestäviä, sekä nahkaiset että kankaiset. Ja erityisplussa siitä ettei niitä paljoa Suomessa näe,

Mikko – Private Blend

Kiva kuulla kokemuksia, kiitos! Noita ei tosiaan näy liikaa katukuvassa Suomessa, hyvä juttu sekin.

Hanna-- (Ei varmistettu)

Olen lukenut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutta en ole kommentoinut koskaan aikaisemmin. Nyt on kuitenkin ihan pakko kommentoida, kun aiheena on lempimerkkini eli Coach.

Laskeskelin juuri, että taloudestamme löytyy Coachilta ainakin 14 laukkua, neljä huivia, kaksi lompakkoa, kahdet aurinkolasit, avaimenperä ja tabletin suojakuori. Tunnustaudun siis melkoiseksi Coach-faniksi. Ensimmäisen merkin laukkuni ostin Yhdysvalloista vuonna 2007 ja siitä tuli heti luottolaukkuni. Sen jälkeen Coach-kokoelmani on tainnut karttua jokaisella Yhdysvaltoihin tai Kanadaan suuntautuneella matkalla. Suurimman osan hankinnoistani olen tehnyt Coach Factory -myymälöistä. Niissä myydään pääasiassa ihan omia mallistoja, jotka on tarkoitettu myyntiin vain näihin outlet-myymälöihin. Mutta onneksi Factory-myymälöissä on aina pieni hylly tai nurkkaus, jossa on varsinaisista Coach-myymälöistä poistettuja malleja myynnissä todella edulliseen hintaan.

Kaikki Coach-tuotteeni ovat kestäneet ahkerassa käytössä erittäin hyvin. Ainoastaan miehen käytössä olevasta työsalkusta ratkesi olkahihnan toinen kiinnitys, mutta siihen vaikutti varmasti tiiliskivet, joita hän aina kantaa salkussaan ;-) Osaatko muuten suositella Helsingissä suutaria tms., jolle merkkilaukun uskaltaisi vielä korjattavaksi?

Se on myös erittäin mukavaa, että Suomessa Coachin laukkuja ei juurikaan näy -paitsi aasialaisilla turisteilla. Voi olla, että syksyksi varatulta Chicagon matkalta tarttuu taas joku Coach-ihanuus matkaan :-) Toivottavasti näistä kommenteistani on sinulle jotain iloa. Kiitos vielä kivasta blogista!

Mikko – Private Blend

Kiitos paljon kommentista! Hauska 'tavata' :) Kiva, jos postauksista on iloa ja että olet löytänyt vielä tänne uuteen osoitteeseen :) 

Ja kiitos kokemuksita Coachin suhteen, kuulostaa lupaavalta! Nuo uudet mallitkin kun näyttävät niin kivalta. Ja nuo amerikkalaisten merkkien tehtaanmyymälät ovat kyllä mahtavia!

Hauskaa kevättä ja laita toki uudestaankin kommenttia :)

Ja Viisikulman suutaria on ainakin moni suositellut.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.