The Cock Helsinki

Kellarikrouvin tilalle aukesi juuri uusi ravintola The Cock Helsinki, jonka makujen takana on Sandrostakin tuttu Richard McCormick. Ei siis muuta kuin testaamaan! Ravintola sattuu olemaan mukavasti myös lähellä työpaikkaa, joten tuolla tulee varmasti käytyä tiuhaan.
Paikka on auki aamuvarhaisesta iltamyöhään ja väliin mahtuu muun muassa aamiaista, lounasta, afterwork-naposteltavaa ja alakerrasta löytyy illallista ja viinibaari.

The Cock palvelee läpi päivän.

Lounasbuffetin hinta on 12 euroa ja se sisältää runsaan salaattipöydän ja lämpimän ruoan. Valittavana on myös kevyempi keittolounas. Sandrosta tuttuun tapaan täälläkin tarjotaan runsaasti kasvisruokaa.
Paikka on laitettu kivasti ja se on mukavan avara ja tilava. Pahimpaan lounasaikaankin sieltä löytyi hyvin pöytä. Illallista pitää myös testata, ainakin listalta löytyy kukonsiipiä, ravintolan nimen mukaisesti(ko)?

Lounasbuffet tarjoaa monipuolista ja maukasta kasvisruokaa.

Myös koirat ovat tervetulleita mukaan nauttimaan rennosta tunnelmasta.

Hauska uusi 'korttelikapakka'! Kiva saada Kasarmitorillekin hieman uutta elämää. Tuonne on ainakin helppo mennä iltaisin ilman sen suurempaa suunnittelua tai varausta. Ehkä?

Share

Kommentit

Riitta (masutoaitemu) (Ei varmistettu) http://www.masutoaitemu.wordpress.com

Tätä täytyy mennä testaamaan hetimiten, konsepti ja ruokalista kuulostavat erinomaisen herkulliselta. :-)

Mikko – Private Blend

Hauska uutuus tosiaan, kivan rento ja helppo paikka!

Toimitus
Toimitus

Nam! Tuonne on päästävä pian!

Mikko – Private Blend

Suosittelen, go Richard!

iidaac (Ei varmistettu)

Näyttääpä mukavan rennolta paikalta! Voisin viedä tuonne poikaystäväni, kun hän tulee seuraavan kerran käymään luonani täällä Helsingissä. :)

Mikko – Private Blend

Kiva tunnelma ja hauskasti laitettu. Menkää ihmeessä, sopii hyvin rentoon illanviettoon.

mmmaia (Ei varmistettu)

Näyttää lupaavalta, täytyy pitää paikka mielessä.

Asia, joka ärsyttää mua nykyään ihan tolkuttomasti on suomenkielisen ruokalistan puute! Millä tavalla on muka hienompaa, että menu on vaan lontooksi/amerikaksi!?!

Pahinta on vielä vain englantia puhuva tarjoilija, joka ei siis oikeasti osaa kieltä ja ääripahimmassa tapauksessa ei tiedä ruoista tms tarjoilustakaan mitään!

Mikko – Private Blend

Kannattaa - kiva, että tulee uusia paikkoja ja valinnanvaraa.
Niin, toisaalta tuota kautta tulee kansainvälisyyttä ja uusia tuulia tännekin. Ravintolat ovat myös ehkä helpoin paikka ulkomaalaiselle saada töitä.

Tahdonasiat (Ei varmistettu) http://tahdonasiat.blogspot.com/

En voi olla virnuilematta ravintolan nimeä ;D Yksis

Mikko – Private Blend

:) Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Kommentoi