Comfort Sunday @ Penny

Pääsin viimein testaamaan Ravintola Pennyn Comfort Sunday -listan, tai brunssin. Intoilinkin jo aiemmin paikan lounaasta. Aamulla sai nukkua vähän myöhempään, käydä aamulenkillä ja sitten suunnata valmiiseen pöytään.

Comfort Sunday palvelee aina klo 20 saakka.

Viikoittain vaihtuvalta listalta voi valita lautasittain tuhdimpia annoksia ja lisäksi pienempiä side-juttuja. Tänään listalla oli onneksi taas pannukakkuja, kylmäsavu-avocadotoast, kasviscreppi kantarelleilla...

Tässä herkullinen creppi kantarelleilla

Sandwitch vei nälän

Pino pannukakkuja, nam!

Lisukelistalta murskattua perunaa chilijogurilla

Paikka täyttyi heti klo 12, joten varaus kannattaa tehdä. Tosin kattauksia on mukavan monta pitkin päivää.


Tänne uudestaan!

Brunssin jälkeen tulin kotiin, otin pienen ruokalevon - tehopäikkärit. Onneksi siivosin jo eilen niin nyt voi vain nauttia ja lukea lehtiä.

Share

Kommentit

Minna B (Ei varmistettu) http://doubleu1.com

No sunnuntaipaikkoja Helsinki kaipaakin! Seuraavalla Helsingin keikalla en ole siellä sunnuntaita, mutta pitää käydä testaamassa tämä jonain muuna päivänä.

Mikko – Private Blend

Niinpä! Kovin moni ravintola ei toisaan ole auki sunnuntaisin, vain perinteiset buffetaamiaispaikat. Kannattaa ehdottomasti testata siis arkena! Ja laita toki viestiä, kun olet tulossa. 

Jilli/Big Mama's Home (Ei varmistettu) http://bigmamashome.blogspot.fi

Näyttääpä herkulliselta. Meillä nautittiin sunnuntai brunssia ihan kotitekoisena. Minä sain nukkua kerrankin pitkään, kun isi viihdytti tyttöä ja nousin lopulta laittamaan pöytää koreaksi.

Mikko – Private Blend

Ja oli hyvää! Kotibrunssi on myös luksusta ja ihana juttu sunnuntaille, kiva! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.