Dolce & Gabbana for Magnum

Dolce & Gabbanan Instagramissa onkin näkynyt Magnumin Limited Edition -jäätelöitä, joilla juhlitaan 25-vuotiasta Magnumia. Ilahduin huomatessani, että nämä jäätelöt rantautuvat myös Suomeen. Ajankohta oli määritelty juhannuksen jälkeen, joten kävin jo viime viikolla katselemassa vähän pakastealtaita... Tänään lykästi ja löysin paketteja viimein R-Kioskeilta. Näitä pitäisi kyllä tulla myös marketteihin, joten kurkista seuraavalla kerralla tarkemmin vaikka Prisman pakastealtaaseen. Laatikossa on Dolce & Gabbanan kuvitus ja makuna on pistaasi & valkosuklaa, ja oli kyllä hyvää! Italialaiseen tapaan täytteissä ei ole säästelty.

Onko tiedossa juhlia tai illanviettoa, johon tarvitsisi helppoa ja tyylikästä tarjottavaa?

Kommentit

Emmi L. (Ei varmistettu)

Pakko lähteä tonkimaan markettejen pakastealtaita noiden toivossa siis! Josko toi olis parempaa kun se sampanjajäätelö :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Anne-Mari (Ei varmistettu) http://www.pochetteroulette.com/

Ooh, tätä täytyykin yrittää löytää seuravaavalla kauppareissulla! Pistaasin ja valkosuklaan yhdistelmä kuulostaa hyvältä, ja pakkauskin on hieno :D

Katariina (Ei varmistettu)

Kääks, kiitti vinkistä, vaikka tämä voikin olla se vihoviimeinen naula kesämekkojeni arkkuun - jäätelöhullu olen ja erityisesti pistaasiin heikkona...

Mikko – Private Blend

Kannattaa ja R-Kioski oli minulle ainakin pikaisin tie.
Niin se on aika voimakaan makuinen, kun siinä on Marc de Champagne -kastiketta.

Mikko – Private Blend

Tosi kiva makuyhdistelmä ja ihana pakkaus, en voi kyllä ehkä säästää niitä... Ei mahdu :)

Mikko – Private Blend

No tuo on kyllä sitten aika täydellinen makunsa puolesta. Eikä yksi jäätelö nyt pahaa tee. Pihatöissä tai iltakävelyllä se katoaa. Ja ei se ole niin varaallista, vaikka ei katoaisi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.