Elokuvasuosituksia

Syksyiltaisin on hauskaa mennä elokuviin ja se on mahtavaa vaihtelua arkeen tai varsinkin viikonloppuihin. On rentouttavaa käydä vaikka sunnuntai-iltapäivänä pikamatkalla elokuvan maailmassa ennen uutta viikkoa. Kävimmekin viime sunnuntaina katsomassa Woody Allenin uuden Magic in the Moonlight -elokuvan, jonka maisemat veivät Etelä-Ranskaan. Elokuva oli oikein hyvä ja tunnelma hyvin woodyallenmainen. Plussaa ehdottomasti Colin Firthin mukanaolosta ja upeista maisemista. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Nz7UrMsv80A[/embed] Kävin tällä viikolla katsomassa myös ennakkonäytöksessä kotimaisen Mielensäpahoittaja-elokuvan ja se ylitti odotukset. Mielensäpahoittajalle jo äänensä antanut Antti Litja on tietenkin loistava roolissa, mutta kirjan maailma aukesi ainakin minulle ihan uudella tavalla. Karvalakkipäinen suomalainen pääsi jopa Variety-lehden kanteen ja elokuvalla (The Grump) on kovaa vientiä ulkomaille. Yleensä jos suomikuvaa näytetään ja viedään maailmalle, on se vedetty aika äärimmilleen, mutta tässä elokuvassa elementit ja karikatyyrit on tuotu esille tyylikkäämmin ja sympaattisesti. Elokuvassa on huumoria sysisuomalaisten oppien ja kaupunkielämän kotkotusten kohdatessa, mutta onneksi myös syvällisempää puolta ja hyvin vangittuja tunnelmia. Suosittelen! [embed]https://www.youtube.com/watch?v=25rLjMHLOJY[/embed] Kävin kesällä katsomassa myös Tähtiin kirjoitettu virhe -elokuvan, josta en olekaan ehtinyt postaamaan. Elokuvan maailma ja kirja ovat olleet ilmiö varsinkin nuorten keskuudessa, mutta molemmat sopivat kyllä ehdottomasti myös aikuisille. [embed][/embed]

Oletko nähnyt jotakin näistä elokuvista jo? Elämyksellisiä leffahetkiä ja rentouttavaa viikonloppua!

Kommentit

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Oi ihanaa elokuvia! Täällä tulee käytyä leffassa viilentymässä, kun ulkona on niin kuuma. Ainakin siellä ilmastointi toimii hyvin.

Woody Allenin mainitsemasi leffa olisi hauska nähdä, mä en jotenkin osaa päättää mitä mieltä niistä olen. Pitäisi varmaan katsoa enemmän :)

jossu (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä. Nyt haluan entistä enemmän katsomaan Mielensäpahoittajaa. Paljon tulee katsottua leffoja ja sarjoja Netflixin kautta. Tv:tä enää hyvin vähän. Viimeisin ihastus Netflixissä on Ricky Gerwaisin luoma Derek. Kannattaa ehdottomasti katsoa. Sarja on sekä erittäin hauska, että koskettava.

Mikko – Private Blend

Totta, täällä taas näin syksyllä tulee mentyä huonoa ilmaa pakoon :) Kesällä Suomessa teatterit taitavat olla aika tyhjinä...
Niin, ne ovat hyvin omalaatuisia, mutta ainakin viimeisimmät ovat olleet oikein hyviä.

Mikko – Private Blend

Aah, pitäisi katsoa uudestaan niitä vanhempia. Nämä uudet ovat olleet ihan kivoja, hyvää viihdettä.
Colin on kyllä aika ässä!

Lucky Traveller Merja (Ei varmistettu) http://www.luckytraveller.blogspot.com

Mekin kävimme sunnuntaina katsomassa tuon Woodyn uusimman! Tykkään kyllä hänen klassikoistaan enemmän, mutta ihan kivahan tänäkin oli. Colin Firth on kyllä hyvä ja charmikas!

Mikko – Private Blend

Kannattaa kyllä käydä katsomassa! Joo, tv:stä ei tule oikein mitään. Netflixin kautta tulee katsottua enemmän, mutta kyllä elokuvateatterissa on tunnelmaa. Suomen Netflixin kyllä lopetin, kun sieltä ei löytynyt mitään. US, kiitos.
Ja kiitos vinkistä, pitää tutustua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.