Empire State of Mind

Jee! Viimeinkin lennot Nykkiin varattu alkukesäksi. Pitkän pähkäilyn jälkeen löytyi myös sopiva ja perinteikäs hotelli Midtownin alueelta vain parin korttelin päästä Bergdorf Goodmanista ja Central Parkista. Aiemmilla kerroilla, viimeksi runsas vuosi sitten, hyväksi hotelliksi on osoittautunut Hotel Roosevelt Madison Avenuelta, sekin edustaen old school-New Yorkia. Tällä kertaa vaihtelu oli kuitenkin tervetullutta.

Edellisten Nykki-matkojen perusteella odotettavissa on etenkin kaupoissa pyörimistä Madison Avenuella, SoHossa sekä suuremmissa tavarataloissa. Lisäksi pitää jo etukäteen tutustua konsertteihin ja museoiden näyttelytarjontaan, viime kesän Alexander McQueen Metropolitanissa meni sivu suun, harmi.. Toki pelkästään kaupungin sykkeen ja ihmisvilinän seuraaminenkin on inspiroivaa.

Tällä kertaa olisi mukava myös panostaa hyviin ravintoloihin (vinkit tervetulleita!), esimerkiksi SoHon alueelta voisi löytyä kivoja uusia paikkoja. Lisäksi Brooklyniin olisi hienoa tutustua tarkemmin, sielläkin on tullut käytyä vain pikaisesti.

Look out New York, I'm coming!

Tässä muistoja viime reissulta, osui aivan mahtavat ilmat ja kaunis ruska.
Woodbury Common Outlets

Missä leffassa tämä paikka on nähty?

Kommentit

NYC Fashionista (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/13709605345556171721

Ravintolavinkkeja Nykilaiselta: Balthazar Spring Streetilla on aina hyva bistro, ja jos haluaa amerikkalaisia comfort food-ruokia vahan modernimmin laitettuna, kokeilkaa Eatery ravintolaa 9th Ave ja 53rd Street. Viime aikoina parhaaksi pihviravintolaksi on osoittautunut Capital Grille downtownissa, 120 Broadway on osoite mutta sisaankaynti on Nassau Streetin puolella. Muita Capital Grille'n ravintoloita ei kannata kokeilla, tama on ehdottomasti paras.

Drinksuille voisi kokeilla vaikka shamppanjapaikkaa Flute. Loytyy googlaamalla..

Elena (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/15319760160673347652

Olit rekisteröitynyt blogiini ja sitä kautta löysin tänne! Mun ravintolavinkki on huono, koska en muista paikan nimeä ja osoitekin on sinnepäin, mutta kyseisen sushipaikan sushit ovat taivaallisia! Paikasta on ollut maininta michelin oppaassa ja se on paikallisten japanilaisten businessmiesten suosikki... Se löytyy Lexington avenuen ja 3. avenuen väliseltä streetin pätkältä, mutta streetin numeroa en nyt muista. 48 sijaitsee Lexington Radisson hotelli ja tämä on siitä etelään pari korttelia, villi veikkaus 46st! Jos satut liikkumaan alueella, kokeile jos löydät! :)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

NYC Fashionista: Kiitos vinkeistä - mahtavaa saada niitä paikalliselta! Vinkkaa toki, jos tässä ennen tulee vastaan uusia tuttavuuksia. Odotan jo innolla pääseväni sinne!

Elena: Kiitos, pitää katsoa jos tuo löytyy kierrellessä. Sinulla oli kivoja kuvia Pariisista!

Joulukuun laukkumuisto – Giorgio Armani (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2013/12/28/joulukuun-laukkumuisto-giorgio-armani/

[…] tämän vuoden viimeisen laukkumuiston. Giorgio Armanin laukku on vuosia sitten tehty hankitan Woodbury Common Outletista. Menimme sinne silloin ensimmäisenä kokonaisena NYC-päivänä ja ihastuin tähän heti. Muistan, […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.