Ensimmäinen vyö

Tuli mieleen tuota edellistä laukkumuistoa ja siihen liittynyttä Tukholman matkaa muistellessa, että hankin silloin myös asusteen, joka on hyvin perinteinen ensimmäinen merkkiostos - Guccin vyö.
Tämä on tuonut paljon iloa tuolloin alkuaikana, mutta nykyään tätä ei tule oikein enää käytettyä, kun se on niin... iso.

Mutta kyllä tälle varmaan löytyy taas käyttöä syksyllä, olen yleensä yhdistänyt tämän harmaisiin löysiin 'herrainhousuihin' ja istuvaan mustaan kauluspaitaan.

Minkälaisia ovat olleet muuten teidän ensimmäiset 'merkkiostoksenne'?


Tässäkin on kovasti tykkäämäni Guccissima-pinta ja värinä on kiva punertavan ruskea, sopii siis mainiosti syksyyn.

Kommentit

Anonymous (Ei varmistettu)

Ensimmäinen merkkiostokseni taisi olla joku diorin hopeasormus espanjan liikkeestä varhaisteininä. Pari vuotta myöhemmin aloitin luksusshoppailun "suuremmassa" mittakaavassa ja hain tukholmasta itselleni damier ebene olkalaukun ja saman merkin monogrammilompakon. Tästä on aikaa n. 9vuotta. Minulla on muuten samanlainen vyö mustana, mutta siinä on se neliskanttisempi hopeinen gg-solki :)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Aika päheä aloitus! Ja vuosien varrella on kertynyt varmasti yhtä jos toista. Tuo vyö ja Vuittonin tuotteet ovat tosiaan olleet itsellänikin ensimmäisten merkkijuttujen joukossa :)

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Sinulta löytyy varmasti aika monta juttua, joita lapset mieluusti lainaisivat :)
Edelleenkin tuntuu hassulta, että noita merkkejä on saanut M-Boxista...

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Ai, ollaanko me kasvettu jo yli näistä?

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

On totta kai! Tämä nyt on vain tällaista huvia...
Mutta se tunne on "palkitseva" - kun on ensin säästänyt & haaveillut jostain ja sitten käy sen vihdoin ostamassa.

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Niin, no siksi itsekin päädyin aluksi Vuittoniin ja Gucciin, kun niitä oli aika hyvin saatavilla.
Mutta ainakin tuo lompakko on palvellut uskollisesti! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Klassikko! Minullakin on samanlaisella soljella varustettu vyö, ja kuten sinulla, jäänyt vähemmälle käytölle - teini käytti siis tilaisuutta hyväkseen ja kävi kähveltämässä sen omaan käyttöönsä.
Ensimmäiset merkkihankintani tein lukioikäisenä, kesätyöpalkkarahoilla; Diorin käsilaukku ja huivi sekä Fendin laukku että lompakko - kaikki M-Boxista. :)

Gloria

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

:) Ai M-Boxissa on ollut Gucciakin, oho! Vaikka hinta onkin korkea, niin kiva nähdä, että tuotteet kestävä aika kivasti käyttöä ja aikaa.

Anonymous (Ei varmistettu)

Tutulta näyttää ;) Pitäisköhän meijän jo pistää kiertoon nämä "vaatimattomat" vyöt? En edes muista koska olisin käyttänyt omaani...

-H

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Mistä se kaikki alkoikaan ;)

Sissi van V. (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/02402870423098570184

En muista mikä olisi ensimmäinen itseostamani merkkituote sillä en ole merkkeihin kiinnittänyt niin paljon huomiota ennen bloggailun aloittamista. 15-vuotiaana sain isoisältäni joululahjaksi Mulberryn salkkumallisen koululaukun lukiota varten sekä eräässä Voguessa (tämä oli 90-luvulla)Linda Evangelistan ranteessa näkemäni Bvlgarin kellon. En tajunnut silloin merkkien perään yhtään mitään ja nykyään kun tajuan kauhistelen kuinka huonosti kohtelin melko kalliita vaatteita ja asusteita silloin joita kuitenkin omistin melkoisen määrän. Mulberryn koululaukku ei tietenkään ollut se mitä olin toivonut joten olin hieman pettynyt, olisin halunnut samanlaisen kuin muilla, sellaista rouheaa todella paksua vaaleanruskeaa nahkaa jossa oli solki mutta sainkin sellaisen mustan neliskanttisen (ei ripaustakaan mistään rouheasta
) mielestäni kovin tätimäisen jossa oli typerä lukko soljen sijaan. Käytin laukkua kuitenkin koko lukion ajan :D Jaa, nyt muistankin, eka merkkiostokseni oli tuolla samaisella 90-luvulla hankkimani Burberryn kaulahuivi, olin töissä monta vuotta eräässä paikassa jonne Juhani Tamminen rantautui joksikin aikaa Ranskan pestinsä jälkeen. Hänelle oli Ranskasta tarttunut tyyliin mukaan klassinen trenssi ja Burberryn kaulahuivi:) Kohta kaikilla miehillä oli meidän tstossa Burberryn huivi ja trenssi, minäkin vaikka nuori nainen olinkin ostin sen huivin mutta trenssi oli mielestäni järkyttävän näköinen (olin silloin 20- vuotias)silloin muodissa olivat a-linjaiset villakangastakit. Sori nyt tälläinen pidempi muistelu mutta kun oikein innostuin...huivia käyttää nykyään mun kohta 15v poika:)

Tuo sinun eka merkkivyösi on kyllä aika rock, hieno mutta nykyiseen tyyliisi ehkä vähän vaikea yhdistellä ;)

-Champagne-

kelly (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/00872770373494172430

Oma eka merkkiostokseni oli juurikin tänä keväänä ostettu Speedy! :) Vaikka maailmassa on tottakai hurjasti tärkeämpiä asioita kuin merkkitavarat niin muistan kyllä kuinka melkein kädet tutisi kun Lontoon liikkeessä vedin kortin esiin :P on se hassua miten niistä voi niin innostua :)

julle (Ei varmistettu)

Taisin olla 20-vuotias, kun ostin ensimmäisen luksusmerkkini. Itseasiassa en tarkkaan muista kummat ostin ensin, Dolce&Gabbanan farkut vai Z Zenga-kengät, koska ne olivat melkein samaan aikaan. Farkut kuitenkin ostin alennuksesta ja maksoin niistä silti 330e (outoa, että vieläkin muistan hinnan tarkkaan), joka oli noin kolminkertainen hinta mitä normaalisti maksoin farkuista. Näiden jälkeen taisin ostaa ensimmäiset Guccin kenkäni. Aikaa näistä ostoksista on vierähtänyt jo paljon ja vaattekaappi on kasvanut noista ajoista aikalailla. :)

Silti nämä alkuostokset olivat sinällään merkittäviä, että niistä en enää osannut vaihtaa takaisin halvempiin, tavallisiin merkkeihin (vaikka yritin), vaan oli saatava näitä huippumerkkejä lisää. Onko se nyt hyvä vai huono asia, sitä en osaa sanoa, mutta rahaa ne ovat vieneet valtavan määrän..

Anonymous (Ei varmistettu)

Onko sinulla elämässä muuta sisältöä, kuin muoti ja merkkituotteet? Olen saanut sen kuvan, että olet aika hillitty, etkä edes käytä muotia. Lempi tv-ohjelmasi kuitenkin on muotidokumentit?

Anonymous (Ei varmistettu)

Minun ensimmäinen ns. luxustuote oli noin 16 vuotiaana ensimmäisestä kesätyön palkastani Diorin kermanvärinen kolikko- kukkaro (se semmoinen brodeerattu kangas, joka oli ihan älyttömän suosittu 80-luvun loppupuolella). Minulla on se vielä säilössä, kangas on hieman kärsinyt, mutta muuten kukkaro on ihana!

M (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/14341279546494832218

Kiitos, hauska vastaus! Ja wau mitä joululahjoja, tuo kello ja kelpo koululaukku! :)

No Tamilla on ainakin pukeutuminen ja rohkea printtien käyttö hallussa.

:) Niin, siksi se on jäänyt vähemmälle käytölle, kun ei oikein sovi enää tyyliin. Onhan noita kiva säilyttää ja muistella omia lookeja.
Ja hauskaa, että tietyt asusteet kestävät seuraavalle polvelle ja tietyssä vaiheessa niitä käytettään aina.

Anonymous (Ei varmistettu)

Osan ensimmäisistä teininä ansaituista kesätyöpalkoista sijoitin 1980-luvun puolivälissä Lanvinin huiviin ja Guccin laukkuihin (2 kpl), jotka ostin M-Boxista! Guccin laukuista toinen on vielä tallella ja viime aikoina myöskin käytössä. Lanvinin silkkihuivi taitaa olla äidilläni. Näistä ostoksista tahti on keski-ikää kohti vain tiivistynyt.... Terveisin Mrs. O.

K (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/15145247536321182965

Ensimmäiset kalliimmat merkkituotteeni ovat olleet Burberryä. Osin varmasti siitä syystä, ettei meidän pikkukaupungissa muita merkkejä myyty ja osaksi siksi, että olin varsin ihastunut silloin noin 14-kesäisenä Burberryn klassikkoruutuun. Ensimmäisistä ensimmäinen oli se perus villainen ruutuhuivi vaaleanpunaisena. Se on minulla edelleen, joskin käytettyä sitä tulee harmittavan vähän, sillä suosin nykyisin suurempia huiveja. Sen jälkeen nopealla tahdilla noin 10-vuotta sitten ostin muutaman muun Burberryn tuotteen, jotka ovat vaihtelevasti edelleen käytössä. Eräs ostoksista oli lompakko, joka on edelleen jokapäiväisessä käytössä. Lompakko alkaa vedellä viimeisiään ja nyt jo suren miten voin siitä koskaan luopua :)

BagMiss (Ei varmistettu) http://www.blogger.com/profile/05635119984296139680

Jaa-a, mikäköhän oli ensimmäinen... Ehkäpä vintage-Mulberry -laukkuni. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.