Erilainen tuliainen Tukholmasta

Terveisiä Tukholmasta! Vietimme viikonlopun nauttien suhteellisen aurinkoisesta kaupungista – ihanaa. Huomasin tosin, että sunnuntai-iltapäivällä vauhti vähän hiipui. Ajattelin, että se oli auringosta ja liiallisesta ulkoilmasta. Puolikuntoinen vointi meni kuitenkin ohi eilen illalla ja lähdin aamulla töihinkin normaalisti. Iltapäivällä menin vielä asioille ja vasta kotiin tullessa tajusin etsiä kaapista kuumemittarin, joka näyttikin lämpöä yli 39. No selittää ehkä olotilan. Siitä taitaa olla melkein neljä vuotta, kun olen ollut viimeksi kipeä (koputus puuhun) – onneksi. En siis ihan heti tunnistanut tuota :) Hassu sattuma, mutta myös viime kerta taisi olla juurikin Tukholman reissun jälkeen. Nyt ei auta muu kuin lepäillä ja juoda paljon – palaan linjoille sitten.

Kommentit

Sara S (Ei varmistettu) http://sarasfi.blogspot.fi/

Pikaista paranemista :) Ei ihme ettet tunnistanut kuumetta ;)
Maddylle myöhästyneet synttäri onnittelut !

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Ehkä huomenna kuumeeton päivä...?

saga (Ei varmistettu)

Parempaa vointia!

Dahlia (Ei varmistettu) http://xlelamaa.blogspot.fi/

Pikaista paranemista :)

Mikko – Private Blend

Välillä itselläkin on ollut pientä nuhaa, mutta sellainen ei onneksi estä töihin menemistä. Mottona, niin kauan kuin pysyy pystyssä voi mennä töihin. Nyt teki jo aika tiukkaa...
On kyllä hyvin outoa jäädä kotiin ja aina tulee jotenkin huono omatunto...

K (Ei varmistettu) http://modernistikodikas.blogspot.fi/

Pikaista paranemista!

Sairaspäivän piristykseksi kerron terveiset muotiin (ja laukkuihin!) hurahtaneelta ystävältäni,. Kävin kylässä heidän uudessa kauniissa kodissaan ja juttu kääntyi jossain vaiheessa blogeihin. Hän kertoi, että käy lukemassa joka ilta kaksi blogia, Modernisti Kodikkaan ja Private Blendin. Mikko on hänen mielestään supersympaattiinen ja tyylikäs :) Kerroin, että olet sellainen myös blogin ulkopuolella, kun olen saanut sinut muutaman kerran tavata.

BettinaW makeup (Ei varmistettu) http://bettinaw.blogspot.fi/

kauniit kuvat! :)

http://bettinaw.blogspot.fi/

Mikko – Private Blend

Kiitos :) Vielä pitää ottaa kyllä ihan rennosti... :(
Kiitos myös onnitteluista!

Mikko – Private Blend

:) Tukholma on kyllä niin kaunis, lisää kuvia tulossa!

Mikko – Private Blend

Kiitos piristyksestä :) Hauska kuulla ja hyvässä seurassa ollaan! :)

Mikko – Private Blend

Kiitos, illaksi näköjään vielä iskee päälle...

Lanttuleikkuri (Ei varmistettu) http://lanttuleikkuri.wordpress.com/

Itse olin myös kipeänä talvella. Usein tulee vähän flunssan poikasta, joka lähtee pois menemällä aikaisin nukkumaan ja ottamalla pari buranaa, mutta tähän tautiin piti olla ihan töistä pois päivän. Olipa outoa soittaa pomolle ja kertoa olotila. Ja vielä oudompaa oli kun päätin että olen terve, nousin sängystä ja kaikki pyöri päässä. Olemme siis kummatkin kuolevaisia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.