Esittelemätön laukkuhankinta

 

Minun oli tarkoitus laittaa Lontoon ostoksien esittelyyn tämä löytö, mutta se hukkui kuvien sekaan. Eli nyt bonuksena vielä uusi 'laukku' reissulta näin lauantain iloksi.

Olen ihaillut Lanvinin Origami-laukkuja heti ensinäkemästä. Nyt näitä oli onneksi muutama alennuksessa Savile Rown liikkeessä. Värinä oli vielä upea harmaa, joka iskee minuun näköjään edelleenkin.
Hauskaa ja pelottavaa muuten, miten itsellekin jää alitajuntaan haavelistaukset. Tästä laukusta haaveilin nimittäin jo tässä postauksessa.
Huomaatko samassa postailussa myös jotakin muuta tuttua?

Tajusin vasta itse, että olen nostanut samaan postaukseen myös laukun, joka löytyi toiselle puoliskolle Firenzestä. Heh heh, näin se näköjään menee.

Portfolio-mallisia laukkuja ei ole liikaa. Aiemmat palvelevat ehkä enemmän iltamenoissa, mutta tätä voi käyttää hyvin päivälläkin ja töissä.

Origami-linja näkyvät myös sisäpuolella.

Ja Lanvinin tyyliin, viimeistely ulottuu vuoreen asti. Nahkalaatassa on metallinen tuttu hahmo-logo ja huomaa kulmissa koriste-/vahviketikkaukset. Lanvinin voi aina luottaa.

Kommentit

Henna (Ei varmistettu)

Aika kaukaa haettu " origami " malli mutta kiva pikkulaukku kyllä ! ;) Saattaa olla että niin paljon tulet noita laukkuja miettineesi että ennemmin tai myöhemmin tulet jonkun niistä ostaneeksi ;)

Mikko – Private Blend

No niin, ei ainakaan ole viety kovin pitkälle, mutta tuo nyt on annettu linjalle nimeksi.
Ehkä näin, mutta tuot toista laukkua en eden muistanut nähneeni aiemmin, se vain iski heti.

Brunssiasua | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/01/20/brunssiasua/

[…] Juuri näkynyt Lanvinin portfolio käytössä. […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.