Fashion Film Festival

Olen unohtanut vinkata torstaina alkavasta Season Film Festivalista, jonka alta löytyy myös oma Fashion Film Festival. Itse odotan sieltä ainakin Carine Roitfeldista kertovaa dokumenttia Mademoiselle C. Koko ohjelman ja liput löydät täältä.

Dokumentissa päästään kurkistamaan jälleen muodin kulisseihin ja samalla Carinen CR-lehden syntymistä. Dokumentin traileri löytyy täältä.

Kommentit

Minna (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä Mikko! Minulla on tuo Mademoiselle C DVD ja täytyy sanoa, että se oli mielestäni jopa hieman pitkästyttävä paikoittain. Odotin siltä huomattavasti enemmän. Esimerkisi Valentino-ja KL-dokkarit ovat paljon mielenkiintoisempia ja bonuksena Valentinon mopsilauma todella suloinen. Mutta, onhan tuo MC:kin toki nähtävä ja on siinäkin hetkensä : )

Mikko – Private Blend

No eiköhän Lontoossa tule jotain vastaavia? Ja tämä taitaa olla siellä jo DVD:nä, ei toki ihan sama kuin teatterissa.

Mikko – Private Blend

Joo, pitää kyllä nähdä! Ihan pelkästään sen takia, että menee teatterissa, eikä tarvitse tihrustaa kotona.

Pipsa (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/puuvillankukkia

Jopa olisi ihanaa nähdä Skandaalihäät isolta kankaalta! Toisaalta, niin moni muukin klassikko olisi mahtavaa nähdä teatterissa, eikä kotisohvalla:)

2becomewang (Ei varmistettu) http://2becomewang.blogspot.com

Ei taida Mademoiselle C yltää lähellekään viime vuosien tasolla. September Issue ja upea Diana Vreeland dokumentti ovat vieläkin mielessä! <3

Muutenkin Fashion festival on hyvä ajatus, mutta jää usein vähän tyngäksi ja pelkäksi pinnaksi. Tosin niin jää usein muotikin.

Mikko – Private Blend

September Issue on kyllä hyvä. Tuo Vreelandin dokumentti minulta jäi vähän kesken, kun en jaksanut silloin syventyä siihen. Niin ohjelmisto voisi olla laajempi ja teema mukana syvemmin, mutta ehkä täällä ei toisaalta ole kysyntää riittävästi...

Laura / Tyylitietotoimisto (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/tyylitietotoimisto

Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan Mademoiselle C! Muotidokkareita esitetään niin harvoin leffateattereissa, joten ihan jo siitäkin syystä kannattaa harkita!
Muutaman lisäsyy löytyy myös blogistani:
http://www.lily.fi/blogit/tyylitietotoimisto/5-syyta-menna-katsomaan-muotidokkari-mademoiselle-c
;)

Mikko – Private Blend

Aah, sitä ollaan jo DVD:ssä! OK, no nuo olivatkin hyviä dokumentteja, paitsi Valentino oli kyllä aika diiva tuossa... :) Mutta sallittakoon se.

Mikko – Private Blend

Totta! Hauskaa, että myös klassikoita on mukana, lisää niitä kiitos!

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Äh olen taas väärässä paikassa väärään aikaan :( Vaikuttaa oikein mukavalta festivaalilta, lisää tuollaisia ehdottomasti. Have fun!

Leffaeväät | Private Blend (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/2014/03/31/leffaevaat/

[…] tosiaan perjantai-iltana katsomassa Carine Roitfledin Mademoiselle C -dokumentin Tyylialkemistin kanssa Fashion Film Festivaalin yhteydessä. Dokumentti keskittyi pääosin […]

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.