Fazer Magic Cube

 

Fazer on lanseerannut uuden premier-suklaan, johon satuin törmäämään eilen Stockmannin Herkussa. Tuotetta saa sieltä sekä lentokentiltä ja se on tehty pääosin varsinkin Aasian vientiä varten. 'Konvehteja' on kahta erilaista, marja sekä cocoa 70% tummasuklaa. Itse suklaa on taattua Fazeria, mutta hauskinta (tässäkin) on tuo pakkaus.
Musta neliö aukeaa vähän kuin Rubiikin kuutio tuoden kaikki värikkäät pinnat esille ja tätä voi käännellä alkuasentoon niin kauan kuin jaksaa.
Ainakin tämä on näyttävä lahja vaikka ulkomaille viemisiksi tai muutenkin.

Konvehtirasiasta on moneksi.

Mukana on tosiaan marjaisia makuja Suomesta.

Magic Cubesta löytyy myös hieno esittelyvideo.

 

Kommentit

Lena / London and beyond (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/lena

Ihanan houkutteleva pakkaus! Voisi ensi kerralla napata kentältä mukaan, suklaan testaaminen kuulostaa aina hyvältä. Fazer ei valitettavasti ole aina ollut suosikkini, mutta innolla aina uusia makuja kokeilen.

Mikko – Private Blend

Ehdoton eyecandy. No joo, video on enemmänkin displayn esittely, mutta siinä näkyvässä hologrammissa näkyy hyvin tuo paketin idea käytännössä.

Anna (Ei varmistettu)

Onpa ilahduttavan raikas ja tyylikäs pakkaus! Hienoa, että niinkin perinteinen brändi kuin Fazer tuo uutta markkinoille. Täytyy tosin sanoa, ettei tuo video ollut kovin onnistunut...

Mikko – Private Blend

Pakkaus on ainakin tosi hieno! Nappaa ihmeessä testiin, suklaakin oli kyllä ok.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.