Filippak.fi

Yhteistyössä Filippa K

Heti alkuun ilouutisia, Filippa K on avannut nettikaupan myös Suomeen. Filippak.fi palvelee siis koko mallistolla meitä, jee! Helsingin lippulaivamyymälästä löytyy vain naistenmallisto, joten hienoa, että tätä kautta myös miehet saavat 'oman kaupan'. Verkosta näkee hyvin uudet naisten- ja miestenmalliston ja kokojakin pitäisi löytyä hyvin. Verkkokauppaostosten mahdolliset palautukset voi tehdä myös muuten myymälään.
Pääsin hypistelemään jo syksyn uutuuksia ja testasin niistä suosikkejani.
Vaikka on ihan mahtavaa, että nyt saa nauttia kesäisistä ilmoista, hiipii mieli silti kohti syksyä. Ainakin minulle syksy on pukeutumisen kannalta inspiroivin ja monipuolisin kausi.

Neuleet ovat ehdottomasti Filippa K:n juttu ja ne tulevat ainakin minulle ensimmäisenä mieleen, kun puhutaan merkistä. Kuviointi tuo särmää ja yksityiskohtia neuleeseen. Kun ilman viilenevät on tällainen ihan pukea päälle, eikä tarvitse edes silittää aamulla.

Sinisten farkkujen ja mustien housujen sijasta testasin vaihteeksi sammaleenvihreää, jonka saa yhdistettyä kyllä helposti melkein mihin vain.

Uudesta mallistosta löytyy myös monta hienoa takkia. Tämä puvuntakin malliin tehty ulkotakki toimii pitkälle syksyyn, päivitys tikkitakista. Malli on tyylikäs mutta silti rento. Kengät/William Hunt, vyö/Tom Ford, t-paita/Uniqlo, tuoksu/Dolce&Gabbana Intenso

Halusin ehdottomasti testata vielä armyvihreää neuletta, jota näkyy paljon nyt syksyllä. Ihastuin itse myös noihin hieman erilaisiin leikkauksiin ja yksityiskohtiin. Itse pukisin tämän töihin vaikka valkoisen kauluspaidan kanssa. 

 

Kommentit

Niko_ (Ei varmistettu)

Kivalta näyttää tuo syksy, pitää tutustua vielä tarkemmin.

Mikko – Private Blend

Mallistosta löytyy kyllä vaikka mitä - listalleni meni vielä pari neuletta ja herrainhousuja.

H_eli (Ei varmistettu)

Jes, kiitos tiedosta!

Mikko – Private Blend

Jee tosiaan, tätä on odotettu!

sonsaa (Ei varmistettu)

Vitsi tykkään tuosta ensimmäisestä neuleesta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.