Flow-viikonloppu

Tässä koottuna tunnelmia viikonlopun tekemisistä. Perjantaina suuntasimme retkelle Anopin luokse yökylään. Toisen puoliskon sisko lapsineen oli käymässä ja nautimme yhdessä fredagsmysiä.

Maddy koitti vauhdittaa tyttöjen syömistä, kun ei muuten meinannut lautaset tyhjentyä.

Lauantai-iltana taas näimme kaveria ja vaihdoimme molempien kesälomamatkojen kuulumiset. Tapasimme Korjaamon Winebar + Sushissa. Korjaamon sisäpihalla on aika hauska terassipuutarha, jossa oli oikein leppoisaa istua kesäiltana. Kun olimme saaneet syötyä, täyttyi paikka kokonaan päättyneen HJK–FC Barcelona pelin jälkeen. Sushibaarin kaikista pisteistä saa kyllä oikein hyvää sushia, mutta mielestäni se on hyvin ylihinnoiteltua. Ei ryöstökalastusta, mutta ryöstöhinnoittelua – buu. Suuntasimme tuosta vielä istumaan Eliten terassille, jossa ei ole tullut käytyä koko kesään. Sunnuntaina näimme perheen kanssa brunssilla Ravintola Töölönrannassa. Paikka on kyllä aina niin kiva. Brunssin paras osuus on runsas ja hyvä alkuruoka- ja jälkiruokabuffet. Välissä tarjottu lämminruoka, ei ainakaan nyt ollut mitenkään erikoinen.

Monipuolinen alkupalabuffet on oikein hyvä.

Jälkiruoissakaan ei ollut valittamista.

Sitten olikin aika suunnata vielä sunnuntai-iltapäiväksi Flow-festivaaleille. En ole muuten koskaan ollut Flowssa. Enkä festareilla, vaikka tuo ei nyt ehkä ihan täytä autenttista festarielämystä. Piste? Perjantain ja lauantain esiintyjät eivät niin iskeneet, mutta kun huomasin St. Lucian sattumoisin listalla, ostimme liput. Kyseinen, alkuperäisin Etelä-Afrikasta kotoisin oleva bändi on keikkaillut tähän asti vain Jenkeissä, ja nyt ensimmäistä kertaa myös Euroopassa. Samalla oli kiva käydä katsomassa myös Robynin ja Jaenelle Monáen ja Outkastin keikat. Ja tietenkin fiilistellä kaupunkifestarin tunnelmaa muuten.

Flow on kyllä oikein hyvin järjestetty ja alue on inspiroiva ja täydellinen tapahtumapaikka.

Flow-asua. Paita/John Galliano, suorat housut/Zara, ranneke/Hermès, laukku/Acne, tuoksu/Tom Ford Black Orchid

Pidän Gallianon sanomalehtiprintistä ja hauskana väriläiskänä on monsieurin kujeileva naama.

Näiden festarien ruokaa ei tosiaan voi moittia, Tori, Fafa's, Street Gastro, Grotesk, Kaartin Hodari & Hummeri, Kabuki, Sandro...

Viilennykseksi Ben & Jerry'sin Greek Style Frozen Yougurt -jäätelöä puun varjossa, suoraan isosta purkista. Mahtavaa!

St. Lucian keikka oli huippu ja tunnelma oli kirjaimellisesti lämmin Tiivistämössä. Mahtavaa nähdä bändi Suomessa livenä. Robyn veti Lumia Blue Tentin tukkoon, mutta oli kivan viileää seurata ruotsalaistähden energiaa hieman kauempaa teltan oven suusta. Jäimme toki katsomaan Outkastin esiintymistä, vaikka kappaleista itselle tuttuja ei ole kuin ne kaksi: Ms. Jackson ja Hey Ya!

Mahtavan monipuolinen ja rentouttava elokuinen viikonloppu, toivottavasti myös siellä!

Kommentit

Sanna (Ei varmistettu)

Kövimme viime viikolla mieheni kanssa syömässä Korjaamon pihalla sushit ja täysin sama tuomio. Ihan ok-makuisia, mutta järkyttävän ylihintaisia. Töölössä Umeshu ylittää nämä tasoltaan selvästi, mutta siellä lasku on lähes puolet pienempi. Jos et ole muuten vielä kokeillut, niin Korjaamon nurkilta löytyy Linko, jossa on huippuhyvät pitsat.

Merja / The Lucky Traveller (Ei varmistettu) http://www.luckytraveller.blogspot.com

Siinähän se viikonloppu meni uutta blogia rakentaessa :), mutta se on niin hauskaa! The Lucky Traveller Blog

Emme sitä paitsi jääneet ihan paitsi Flow'sta. Musa kuului meille iltamyöhään asti, mutta valitettavasti hieman sekavana äänimassana eli ei ihan saanut selvää kuka lauloi ja mitä.

Mikko – Private Blend

Joo, parempi suunnata Umeshuun... Kävisin tuolla varmasti hyvin paljon enemmän jos hinnoittelu olisi hieman järkevämpää. Olisi täydellinen paikka hakea iltapalaa.
Totta, en muistanutkaan tuota - kiitos!

Mikko – Private Blend

Ruokapisteet olivat kyllä aivan mahtavia ja tunnelma muutenkin huippu. Kannattaa mennä!

Mikko – Private Blend

Siinä vierähtää helposti tovi, mutta se on kyllä niin hauskaa ja oma maailma.
Varmasti kuului! Noh, onneksi noita ei ole niin usein – sijainti on tapahtumalle nimittäin täydellinen.

Katja/Hattaraa (Ei varmistettu) http://keskiluokkaista-hattaraa.blogspot.fi

Kivat Flow-kuvat. Itse harkitsin vahvasti ihan ruoan vuoksi osallistumista :D
Jätin kuitenkin väliin. Ehkä sitten, kun bändit on sopivampia.

(Ei varmistettu)

Heh joo, ihan oikean kokemuksen saa esim. Ruissalosta, Nimimerk. Kokemusta on:) Mutta, tosi kiva asu sinulla on Flowssa ollut, tyylikäs värikäs paita ym.

Pitäiskin joskus käydä Töölönrannassa. Viimeksi olen ollut ennen Madonnan konserttia. Sitä on vaan niin täällä omilla rannoilla.

Maddy pöydällä -kuva saa taas monta peukkua:)!

T. Maija

Mikko – Private Blend

Ehkä sellainen perinteinenkin versio olisi hyvä kokea. Olen kyllä ehkä jo liian vanha siihen (huh).
Aah. kiitos - tuo paita tuli heti mieleen, kun ajattelin Flowta :)
Ooh, konserttimuistoja (ja odottelua). Töölönranta on kyllä paikkana tosi kiva!
:) Niin ei Maddy yleensä pöydällä ole, mutta vei liikaa huomiota syömiseltä lattialla...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.