Foodora ja Wolt – suosikkiravintoloiden annokset klikkauksen päässä

Bongasin uuden Foodora-palvelun, joka tuo keskustan ravintoloiden ruoat kätevästi kotiovelle tai vaikka työpaikalle. Nyt mukana on parikymmentä ravintolaa ja lähiaikoina pitäisi tulla lisää vielä tuplat. Listalta löytyy muun muassa Fafa's, Ravintola Sunn, Soppakeittiö ja pian myös Sushibar + Wine ja Lucha Loco. Ruoat kulkevat polkupyörälähetillä, joten toimitussäde on ainakin vielä aika pieni: esimerkiksi 00200 Helsinki rajautuu jo nimittäin pois. Toivottavasti tämäkin laajenee ainakin jossain määrin.

Mutta hauska vaihtoehto. Minimitilaus on 10-12 euroa ravintolasta riippuen ja toimituskulu 3,90 euroa. Osa paikoista toimittaa esimerkiksi arkisin klo 22 asti ja viikonloppuisinkin läpi päivän. Jos siis vaikka sattuu olemaan kavereita kylässä ja nälkä yllättää, niin aika kätevästi järjestyy vaikka Fafa'sin pitaleivät tai Eatosin burritot. Vähän vaihtelua pizzalle. Tai jos syksyllä ei oikein ehdi hakemaan lounasta palavereiden välissä. Kun vielä jakaa tuon kulun vaikka kollegan tai vaikka kavereiden kanssa, niin ei paha. Jos joku ei jostain syystä jaksaisi lähteä sunnuntaina ulos tai on kipeänä kotona, niin tämä palvelee hyvin silloinkin. Bongasin flyeristä testauskoodin Foodoraan, FOOD19HEL, pitäisi saada ilmainen kuljetus. En menee vannomaan tai tiedä kampanja-aikaa, mutta jos olet testaamassa tilaamista, niin koita tuota samalla.

Vastaava ajatus on myös Wolt-applikaatiossa, jolla saa tehtyä tilauksia myös ennakkoon tai mukaan, eikä tarvitse jonotella ravintolassa.

En kyllä yleensä ota edes pizzaa kotiinkuljetuksella ja ravintolassa käyminen lounastauolla tai viikonloppuna tuo mukavaa vaihtelua, mutta nämä palvelut on hyvä pitää mielessä - jossakin tilanteessa palvelevat näppärästi.

 

Foodoran sivuilta löytyy kätevästi lounasvaihtoehtoja ja tilaus sekä maksu hoituvat näppärästi tuota kautta.

Wolt-applikaatiolla, voit laittaa ruoan tilaukseen jo lounaspaikkaan lähtiessäsi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.