#gettogether

Eilen oli iloinen jälleennäkeminen, ystävämme palasivat Amerikan road tripiltä viime viikonloppuna ja näimme pitkästä aikaa. Mahtavaa! Joku muistaa ehkä läksiäiset, joita juhlittiinkin teemaan sopien. He ottivat siis kolmen kuukauden sapatin ja kiertelivät Amerikkaa San Franciscosta – New Yorkiin. Reitillä muun maussa Las Vegas, Grand Canyon, Texas, Missisippi, Alabama, Florida, Washington, Hamptons... Las Vegasiin kuuluu tietenkin, Elvis-häät! Heidän häitään juhlittiin siis vähän perinteisemmin pari kesää sitten. Tämä oli Jenkki-elämykseen kuulunut valan uusinta. Asiaa! Alkuun skoolattiin J.P.Chenet Ice Edition -kuohuvalla. Se onkin aika hauska uutuusjuoma kesän juhliin – karvalakkimalli Moët Ice Impérialista. Kannattaa nauttia jäiden kera ja mukaan voi lisätä vaikka minttua, limeä tai sitruunamelissaa. Tilasin pari pulloa jo kesää varten, kun tämä kuuluu tällä hetkellä vain tilausvalikoimaan.

Pöytä oli tutusti katettuna valmiiksi, kuten niin monesti aiemmin.

Valmisteluja

Alkuun avokadoa ja katkarapuja.

Punaviini oli tuominen yhteiseltä Madridin matkalta ja sen äärellä muisteltiinkin tuota mahtavaa reissua, ja suunniteltiin seuraavaa syksyksi– Etelä-Afrikkaan?

Kesäinen, kirkaslieminen lohikeitto, nam.

Keiton kanssa tietenkin ruisleipää, pitkästä aikaa myös isäntäparille.

Jälkiruoaksi oli vielä mango-rahkaa ja jäätelöä. Olipa kiva ilta!

Kommentit

Mikko – Private Blend

Kiva uutuus, testaa toki - vaikka kyllä se Moetin versio on aika kiva ;) Oli taas hauska ilta, niin kuin tässä(kin) seurassa aina. Ja ehdottomasti tuollainen matka olisi upea elämys, ehkä joskus...
:) No toivottavasti en aiheuttanut shokkia näillä kuvilla!
Ihanaa viikonloppua sinne!

Veera / Stockholm by me (Ei varmistettu) http://www.tukholma.fi/stockholmbyme/

Hei kiva drinkkivinkki, tota J.P.Chenet Ice Editionia pitää ehdottomasti kokeilla, voisi olla just sopiva kesäjuoma. Mukavan näköinen ilta teillä kaikin puolin muutenkin. Tollaisesta USA-matkasta mäkin unelmoin ja haluan ehdottomasti tehdä kunhan pojat ovat vähän isompia, wow!
Aurinkoista päivää sulle ihana Mikko <3
PS. mulle tuli noista sun kattauskuvista mieleen mun yksi tuttava joka kauhistelee aina sitä, ettei kaikki ihmiset käytä ruokapöydässä tabletteja, on kuulemma ihan kauhea juttu heh heh. Toivottavasti hän ei nyt lue tätä postausta, muuten taisi mennä aamukahvit kyseisellä henkilöllä väärään kurkkuun :)

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

Ihanan näköisiä ruokia! Kiitos Chenet-vinkistä, vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. :-)

Mikko – Private Blend

Ja hyviä oli! Kannattaa kokeilla, kiva vieminen!

Mikko – Private Blend

Sopii mainiosti kesään!

Emmi L. (Ei varmistettu)

Pakko kokeilla tota Chenetiä kyllä jossain vaiheessa kesää :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.