Glamglow, lempinaamiot

Tässä suosikkikosmetiikkaa tällä hetkellä, Glamglow-naamiot. Testailinkin jo aiemmin Supermud-naamiota, kun tajusin, että sitä saa Suomesta. Sen perään sain maahantuojalta testattavaksi Youthmud sekä Brightmud -naamiot. Huomasin myös elokuun alussa, että koko repertuaari on kanta-asiakastarjouksessa Stockmannilla. Kävinkin täydentämässä jo loppuneen Supermudin sekä hankkimassa uusimman kosteuttavan Thirstymudin. Youthmud on se alkuperäinen taikanaamio, josta kaikki sai alkunsa. Epäpuhtaudet imeytyvät saveen ja Teaoxi-yhdiste taas kirkastaa ja ravitsee ihoa tehokkaammin kuin vaikka E-vitamiini. Lopputulos lupaa hehkuvaa ihoa. Tämä on hyvä naamio ennen juhlia tai jotakin tapahtumaa. Brightmud on taas  hauska täsmänaamio silmänympärysiholle. Naamio on pakattu vähän piilolasikotelon näköisiin paketteihin kerta-annoksiksi (12 kpl). Kofeiini, retonili, piparminttu virkistävät ihoa ja häivyttävät tummia silmänalusia. Uusin tulokas sarjaan on Thirstymud, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Naamiossa on runsaasti eri aineita muun muassa vitamiineja, hyaluronihappoa, oliivinlehtiä, kookospähkinäuutetta... Käytänkin mielelläni puhdistavan ja kuivattavan savinaamion perään jotakin kosteuttavaa, joten tämä oli oivallinen lanseeraus. Onko joku näistä naamioista sinulle tuttu? Huomasin myös, että Amerikassa on juuri lanseerattu uusi Powermud, jossa on mukana runsaasti kosteuttavia öljyjä. Jään odottamaan sen saapumista Suomeen – käyttöön se tulee ainakin.

Kommentit

Riitta (Ei varmistettu) http://masutoaitemu.wordpress.com

Tuo silmänympärysnaamio kuulostaa ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta!

Mikko – Private Blend

Aijaa, Supermud on ainakin tosi tehokas puhdistaja. En nyt tiedä tuoko Youthmud sitä kolmen päivän hehkua :)

Mikko – Private Blend

Ei mitään, kiva jos löytyi uusia vaihtoehtoja :)

jep (Ei varmistettu)

suosikkimerkkini!

Mikko – Private Blend

Ainakin nuo mutanaamiot voivat olla turhan voimakkaita, mutta voihan niitä testata. Tuo Thristymud on ainakin lempeän kosteuttava.
Apteekista Lieracin naamiot ovat hyviä. Tai sitten hehkutettu Emma S., Body Shopin naamiot, Lushin tuorenaamiot, Kiehl's, Jurlique ja Jolien luonnonkosmetiikka merkit kannatta myös katsoa tai Anne Kukkohovin juuri lanseeraama Supermood-sarja. Toivottavasti löytyy hyviä!

Tiina (Ei varmistettu)

Kiitos Mikko vastauksestasi, tuossa olikin monta sellaista vaihtoehtoa joista en ole kuullutkaan. Otankin selvää noista ja saatan vaikka jotain kokeillakkin. t.Tiina

Minna (Ei varmistettu)

Minä taas olin todella pettynyt GlamGlow:n tehoon, mutta ehkäpä toimii jollain toisella.

Mikko – Private Blend

Se on hauska täsmätuote! Eikö silmänympärysnaamioita ei ole liikaa.

Yksis (Ei varmistettu) http://tahdonasiat.blogspot.com/

Täytyypä koklata! Mun ihonhoito kun on lähinnä tasoa vettä ja Pirkkaa (Whole Foods Market 365), ja nopeasti katsottuna tollaisen purkin voi tilata Amazonista muutamalla kympillä :) Kiitos vinkistä!

KaisaKoo (Ei varmistettu)

Ostin ihan vasta tuon Youthmudin ja oon ihan myyty! Olin jotenkin skeptinen että se on varmasti liian stydiä mun herkälle iholle mutta onneksi se myyjä pisti juuri tuon tuotteen mulle matkaan! Seuraavaksi sitten varmaan toi silmänympärysnaamio. Ja Thirstymud. Jajajaja.. :)

Mikko – Private Blend

Kannattaa testata ja siellä kun nuo ovat vielä kivan edullisia! Toinen naamiosuosikkini on Kiehl's.

Mikko – Private Blend

Savinaamiot ovat helposti aika voimakkaita ja näidenkin tehon kyllä tuntee ja huomaa, mutta ei ole itsellekään kuitenkaan liikaa. Kiva, että on mistä valita ja lisää näyttää tulevan :)

Tiina (Ei varmistettu)

Atooppiselle iholle ei taida uskaltaa edes haaveilla noita naamioita, mieli kyllä tekisi jotain hemmottelukuuria omaan naamaankin saada. Tiedätkö suositella jotain tuotetta? Apteekin tuotteet on tällä hetkellä ne mitä itse käytän mutta vaihtelu todella olisi tervetullutta vaihtelua.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.