Grace and Frankie season 2

Välillä Netflix yllättää iloisesti ja tarjoaa jotakin katsottavaa. Perjantaina ensi-iltaan tuli Grace and Frankie -sarjan toinen tuotantokausi. Jee! Vinkkasin aiemmin ensimmäisestä kaudesta, joka hurmasi. Mahtavaa, että jatkoa tuli! Katsoin tosin viikonloppuna uuden tuotantokauden kokonaan, joten nyt voin taas lopettaa Netflixin. Jane Fonda ja Lily Tomlin ovat taas vauhdissa, suosittelen. 

Kommentit

Oranssinen

Jeiii! Tämä myös minun lemppari :)

Sainkin juuri katsottua "Episodes"-sarjan Viaplaysta, joten voin siirtyä tähän.

Mikko – Private Blend

Hauska sarja kyllä, eikä tämäkään tuotantokausi petä. Kiitos vinkistä, pitää kurkistaa myös tuota.

Marjukka FFS (Ei varmistettu)

Tää on ihan superihana sarja! Vain Dolly puuttuu - oletko nähnyt sen ikonisen leffan, Nine To Five, jossa naiskolmikko (Dolly, Jane, Lily) kaappaavat ilkeän pomonsa. Mä olen pienestä asti fanittanut Jane Fondaa, näin aikoinaan elokuvan Ammutaanhan hevosiakin, ja tykkäsin kovasti. Elämänkerratkin löytyvät!

Mikko – Private Blend

On :) Totta, Dolly sopisi tähän kyllä. 9to5 on kyllä aikaa, pitää katsoa uudestaan. Ja oletko nähnyt Teräskukat-elokuvan? Siinä on myös ihan mieletön naisjoukko. Ja tuo Janen elämäkerta oli kyllä myös hyvä! 

Marjukka / FFS (Ei varmistettu)

Juu, olen nähnyt Teräskukat, usemman kerran. Siinä oli hieno joukko, nuori Julia Robertskin teki koskettavan roolin.

Mikko – Private Blend

Se on hyvä leffa, ja oli pakko katsoa 9to5 nyt uudestaan :) Ja hah, en tosiaan muistanut, että Lily on myös siinä. Da. Mielenkiintoista, että Jane näyttää Grace and Frankiessä melkein samalta kuin 9to5 ;) Lilyä ei ihan taas tunnista. Toki hippi-look korostaa eroa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.