Habitat Helsinki

Nyt se on täällä – hartaasti odotettu Habitat! Tänään noin 600 ensimmäistä pääsee klo 9 heti ostoksille ja katsastamaan avajaistarjouksia, virallisesti ovet Keskuskadulla aukeavat klo 10. Pääsin jo eilen katsomaan valmista myymälää ja tekemään ennakkoon joitakin hankintoja. Tervetuloa siis peremmälle ja tervetuloa Suomeen Habitat! Ihanaa, että valaisimia ja isompia huonekaluja saa nyt Helsingin keskustasta, kun ne on joutunut jättämään aiemmin liikkeisiin ulkomaille.

Runsaasta valikoimasta ja hienosti laitetusta myymälästä löytyy ihan kaikkea isommista huonekaluista, astioihin ja sisustustavaroihin.

Moni tuttu on juuri etsimässä uutta sohvaa, joten kannattaa katsastaa valikoima myös täällä!

Tuoleja ja ruokapöytiä löytyy

Uusi ruokapöytä on ollut itsellä listalla jo pitkään, mutta en ole päässyt vielä katsomaan vaihtoehtoja Kehälle. Tuo musta metallipöytä olisi oivallinen vaihtoehto...

Valikoimasta löytyy erilaisia kodintekstiilejä ja sisustustyynyjä

Päivitystä baarikaappiin?

Ja sitten oikein megavinkki ja aarre!!! Huomasin Habitat Suomen Instagram-tililtä, että heillä on valikoimassa taas tuotantoon otettu Manolo Blahnikin kenkälusikka! Onneksi minulta löytyy se jo, mutta sitä on kyllä metsästetty viimeiset kuusi vuotta. Olen käynyt aina toiveikkaana kysymässä sitä New Yorkista, Lontoosta, Pariisista... Mutta ei. Nyt sitä saa taas! Suosittelen kyllä lämpimästi ostamaan tämän. Hinta on 49 euroa ja se sopii ihan jokaiseen kotiin, josta on joskus tullut ruudusta Sinkkuelämää tai vaikka ei olisikaan. Tuo on myös aika tyylikäs lahja jouluksi tai tupareihin. Go before it's too late! Jouduin ehkä ostamaan muutaman vain siitä ilosta, että näitä on nyt saatavilla.

Manolo Blahnikin kenkälusikka

Ihastuin myös näihin raidallisiin astioihin sekä laseihin. Voisiko töissä pitää astiastoa?

Valikoimaa löytyy näistäkin runsaasti

Muuta hyödyllistä ja hauskaa keittiövälineistöä

Pöytäliinoja, tabletteja ja servettejä

Aika päivittää pyyhkeitä? Huomaa myös joulunpunaiset.

Kylpyhuoneen muita tuotteita. Puhdistin joskus kylpyhuoneen peiliä sen verran vimmalla, että tiputin ja särjin tuon alla olevan saippuapullon, jonka oli tuonut joltain matkalta. No nyt sai senkin taas takaisin!

Nämä lakanat on pakko saada!

Tyylikäs ja ylellinen nahkainen pyykkikori

Valikoimasta löytyy myös tarvikkeita ja piristystä toimistoon tai työpisteelle

Kannattaa myös (aika pian) käydä katsomassa joulukoristeiden tarjonta. Vitsi unohdin itse poimia ostoskoriin tuollaisia puu-ukkoja!

Tuo valkoinen koristepallo lähti mukaan keventämään mustaa työpöytää.

Myös pelkistettyjä koristeita löytyy sekä tietenkin pakkaustarvikkeita  ja -kortteja.

Eikä pidä unohtaa valaisimia. Moni on etsinyt tuollaista kolmijalkaista jalkalamppua. Pitää myös itse testata palavatko jouluvalosarjat vielä vai pitäisikö hankkia uusia.

Enpä päässyt tosiaan tyhjin käsin kotiin. Ihan mahtaa, että Habitat on nyt täällä. Siellä on kiva käydä pistäytymässä arki-iltaisin tai lauantaisin vain siitä ilosta, että se on mahdollista. Iloinen oletus on myös se, että myymälöitä tulee lähivuosina myös moneen muuhunkin paikkaan ja kaupunkiin Suomessa.

PS. Mielenkiintoinen päivä muutenkin, let there be light.

Kommentit

Anna Sofia (Ei varmistettu) http://www.style-plaza.com/

Ihan loistavaa, että Habitat löytyy nykyään keskustasta! Ranskassa kävin siellä ahkerasti. Hinta-laatusuhde on kyllä hyvä :)

Emmi L. (Ei varmistettu)

Onpa superkivan näköistä! Pakko mennä käymään mahdollisimman pian :) Tosi kivaa kun Helsinkiin on alkanut vihdoin tippumaan kaikkea kivaa maailmalta!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Mikko – Private Blend

On kyllä mahtavaa, olen myös aina käynyt muun muassa Pariisissa ihastelemassa valikoimaa. Jee!

Mikko – Private Blend

Se on kyllä hauska malli, mutta ainakaan nettisivuilla ei näkynyt mallia muussa värissä. Kannattaa käydä katsomassa muuten esim. UK-sivuilta. Siellä on laajempi valikoima ja luulisi, että noidenkin tuotteiden tilaus Suomeen onnistuu. Esim. täällä on vähän vastaava sohva, josta löytyy eri värejä.
Uskoisin/toivon, että toimitus myös Helsingin ulkopuolelle onnistuu.
Mutta myymälässä osaavata varmasti auttaa parhaiten näissä, ole yhteydessä myös sinne!

Mikko – Private Blend

Mahtavaa, että hankintoja voi tehdä nyt noin vaivattomasti ja tuolla on niin kivaa käydä fiilistelemässä!

Anneli Tuovinen (Ei varmistettu)

Ihastuin Balthasar-sohvaan. Aiva täsmälleen millaista etsimme, mutta haemma vaaleaa väriä esim pellava tai luonnon vaalea. Onko olemassam ? Miten sohvan saa esim keski Suomeen ? Myös Bloomsbury villamatto kaunis ja kiinostava ...sopisi meille !
Saisinkohan vastauksen kysymyksiini ?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.